Antena Meniu Search
x

Curs valutar

De ce a murit Andrei Gheorghe. Informaţii de ultimă oră privind rezultatul autopsiei cunoscutului om de radio

Andrei Gheorghe a fost găsit mortm ieri seară, în locuința sa. Cadavrul acestuia a fost descoperit în baie, poliţia deschizând un dosar de moarte suspectă.

de Redactia Observator

la 20.03.2018 , 13:06

Andrei Gheorghe a fost găsit mort, ieri seară, în locuința sa din Voluntari. Cadavrul cunoscutului om de radio a fost descoperit în baie, poliţia deschizând în acest caz un dosar de moarte suspectă.

Între timp, trupul neînsufleţit al lui Andrei Gheorghe a fost transportat la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” pentru efectuarea autopsiei. 

Potrivit ultimelor informaţii, însă, raportul medico-legal cu privire la cauzele decesului nu poate fi definitivat decât în momentul în care vor fi gata rezultatele analizelor toxicologice, adică nu mai devreme de o săptămână.

Articolul continuă după reclamă

Surse judiciare au declarat pentru Mediafax că primele verificări efectuate în cazul lui Andrei Gheorghe au relevat faptul că acesta avea afecţiuni cardiace, suferind un infarct în trecut.

Raportul medico-legal cu privire la cauzele decesului lui Andrei Gheorghe nu poate fi definitivat decât în momentul în care vor fi gata rezultatele analizelor toxicologice

Andrei Gheorghe a fost găsit fără suflare, ieri seară, în vila sa din Voluntari. 

Potrivit medicilor legişti, Andrei Gheorghe a murit din cauza unui stop cardio-respirator.

Apelul la numărul de urgență 112 a fost făcut la ora 22:15. Conform unor surse medicale, decesul s-ar fi produs cu 12 ore înaintea constatării sale oficiale.

Andrei Gheorghe avea 56 de ani. S-a născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk, în Rusia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » De ce a murit Andrei Gheorghe. Informaţii de ultimă oră privind rezultatul autopsiei cunoscutului om de radio