Antena Meniu Search
x

Video "De două zile tot umbla să se arunce în faţa trenului". Tragedie în București, un bărbat a murit spulberat de tren pe Şoseaua Industriilor

Accident grav, seara trecută, în sectorul 3 al Capitalei. Un bărbat de 65 de ani a murit după ce a fost călcat de un tren de călători. Potrivit martorilor, bărbatul s-ar fi aruncat în faţa locomotivei, iar mecanicul nu a mai putut face nimic pentru a evita tragedia. 

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 24.03.2023, 08:15

Vezi și

Tragedia a avut loc aseară, puţin după ora 20, pe Şoseaua Industriilor din Bucureşti. Minute în şir s-au chinut pompierii să scoată trupul neînsufleţit al bărbatului de sub locomotivă. Medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a îl salva. 

"De două zile tot umbla să se arunce în faţa trenului", spune un bărbat. "M-am întâlnit aici cu el în staţie şi era aşa supărat. A venit la mine şi mi-a zis: vreau să mă arunc în faţa trenului, m-am săturat de viaţa asta, e o viaţă amărâtă. Eu nu l-am crezut și uite acum să aud că a murit, că s-a aruncat în faţa trenului", mărturisește un tânăr.

Trenul plecase din staţie cu doar câteva minute înainte de tragedie

Ana Grigore, reporter Observator: Trenul aparţinea unui operator privat şi avea ruta Bucureşti - Olteniţa. Localnicii spun că din lipsa pasarelelor, sunt nevoiţi să traverseze zilnic această cale ferată, deşi riscul este foarte mare.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » "De două zile tot umbla să se arunce în faţa trenului". Tragedie în București, un bărbat a murit spulberat de tren pe Şoseaua Industriilor