Antena Meniu Search
x

De la ceartă, la spital. Un tânăr de 22 de ani şi-a înjunghiat fratele, în vârstă de 29 de ani, în urma unui conflict spontan, în Craiova

Doi frați, de 22 și 29 de ani, au fost implicați în noaptea de duminică spre luni într-un scandal în Craiova. În urma unui conflict spontan, unul dintre ei a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe celălalt. 

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 09:14

- Shutterstock

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că, în noaptea de duminică spre luni, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Craiova, ar fi avut loc o altercaţie între două persoane.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că, în timp ce se aflau la domiciliul comun şi pe fondul unui conflict spontan, un tânăr de 22 de ani l-ar fi lovit pe fratele său, de 29 de ani cu un obiect ascuţit-înţepător, provocându-i acestuia o rană superficială. Bărbatul de 29 de ani a fost preluat de un echipaj Smurd şi condus la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj, potrivit News.

Poliţiştii au deschis un dosar penal în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. 

De asemenea, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » De la ceartă, la spital. Un tânăr de 22 de ani şi-a înjunghiat fratele, în vârstă de 29 de ani, în urma unui conflict spontan, în Craiova