Antena Meniu Search
x

Video De la mesele copioase s-a trecut la mişcare: Fitness, masaj în a doua zi de Crăciun

Dacă ieri a fost ziua în care toată lumea a renunţat la dietă, astăzi, lucrurile au arătat diferit pentru mulţi dintre noi. Dornici să scape cât mai repede de caloriile aduse de sarmale, cârnaţi sau prăjituri, au mers să facă puţină mişcare la sala de fitness. Clienţi au avut azi şi spa-uri sau saloanele de masaj.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 26.12.2021, 20:35

Vezi și

Nu au fost deloc puţini cei care şi-au petrecut a doua zi de Crăciun făcând sport.

Eliza Luca - coordonator fitness: Am venit şi astăzi pentur că a existat o cerere foarte mare să deschidem cluburile pe 26. Oamenii au venit în număr destul de mare la clasele de aerobic, interval training şi de cycling.  

Client: E bine să te simţi activ, chiar şi după mesele astea grele să începi să te despinzi cumva de starea asta de somnolenţă, de oboseală. 

Reporter-client: De ce eşti la sală în a doua zi de Crăciun?

Pe acelaşi subiect

- Pentru că iubesc sala, iubesc sportul, să fiu alături de toţi oamenii aceştia şi mă simt foarte bine aici. 

Singurul mod prin care organismul nostru poate să treacă mai uşor peste excesul alimentar este mişcarea. 

Şerban Damian - nutriţionist: Sunt alimente bogate în calorii şi zaharuri, însă cantitatea face diferenţa. Dacă avem grijă la cantitate, riscul de a creşte în greutate scade mult. Dacă mai adăgum şi mişcare, deja anihilăm orice problemă. 

Cine nu a vrut să facă mişcare, dar totuşi simţea nevoia unui moment de răsfăţ, s-a îndreptat către salonul de masaj. Aşa a făcut şi Loredana.  

La masaj şi sport în a doua zi de Crăciun

Loredana: Obişnuiam să dorm, dar mi-am dar seama că poţi face lucruri mult mai mişto decât să dormi. Poţi să te relaxezi, să te încarc cu energie bună. La cât m-am agitat, la cât am mâncat şi la cât m-am distrat zilele astea, masajul asta e exact ce aveam nevoie. 

Specialistă în masaj: Atât femei, cât şi bărbaţi vin aici pentru a avea un moment de relaxare. 

Motivul pentru care saloanele au fost şi astăzi deschise este că...a existat cerere.

Răzvan - manager salon: Au sunat înainte de Crăciun. Un sigur telefon l-am avut astăzi, surpinzător şi pentru noi. Au solicitat numai masajul, cu siguranţă la cosmetică, manichiură pedichiură au înainte de sărbători. 

SPA-urile de la malul mării au fost şi ele deschise, tot la solicitarea clienţilor.

Clienţi: Le ardem acum prin spa. Ce să facem pentru sănătate, masaj, piscină, saună, sala de sport, activitate, mişcare multă. 

- Înot, jacuzzi, masaj. Evident, fără saună nu se poate. După mesele astea de Crăciun în care ne-am îmbelşugat cu de toate, merge o saună.

Elena Purdila - coordonator spa: Pe lângă toate astea, venim cu terapiile de relaxare, masaje, estetică corporală cu ingradiente precum mierea de albine sau ingrediente dindiamant sau aur, care dau strălucire tenului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » De la mesele copioase s-a trecut la mişcare: Fitness, masaj în a doua zi de Crăciun