Antena Meniu Search
x

Video De-a râsu'-plânsu'. Şoferul de Porsche, care a furat dintr-o spălătorie din Braşov un mop şi o găleată, a venit cu un Audi ca să le aducă înapoi

Situaţie incredibilă în Braşov. Imaginile virale de acum trei zile, în care şoferul unui Porsche fură dintr-o spălătorie auto un mop şi o găleată au o continuare.

de Redactia Observator

la 08.07.2023, 19:36

Vezi și

După ce filmarea a făcut vâlvă, bărbatul şi-a dat seama că s-a făcut de râs şi a revenit la locul faptei pentru a-şi repara greşeala. De data aceasta, "camuflat" într-un Audi, a oprit în dreptul spălătoriei, atât cât să poată fi surprins bine de camera de filmat din zonă, a scos găleata şi mopul din maşină şi le-a pus fix de unde le-a luat.

Momentul hilar, surprins de camere

Pe imaginile devenite virale în scurt timp se vede cum şoferul, fără să se grăbească, se dă jos de la volan, ia găleata și mopul, le pune pe preșul din față, se uită în stânga şi în dreapta, apoi se urcă înapoi la volan și pleacă.

Mulți dintre cei care au văzut filmuleţul nu s-au putut abține și au postat comentarii care mai de care mai amuzante. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » De-a râsu'-plânsu'. Şoferul de Porsche, care a furat dintr-o spălătorie din Braşov un mop şi o găleată, a venit cu un Audi ca să le aducă înapoi