Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ŞOC în Suceava! Rănit în dragoste şi RUPT DE BEAT, un tânăr de 29 de ani şi-a îndesat o sticlă în ANUS! I-au scos-o medicii, DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Bazinul Dornelor, județul Suceava, a cerut ajutorul medicilor de la Spitalul Judeţean pentru a-i scoate o sticlă de suc introdusă complet în anus!  

de Redactia Observator

la 26.05.2017 , 14:16

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Bazinul Dornelor, județul Suceava, a cerut ajutorul medicilor de la Spitalul Judeţean pentru a-i scoate o sticlă de suc introdusă complet în anus!  

O scenă demnă de filmele de comedie s-a petrecut zilele trecute la Spitalul Județean Suceava. Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Bazinul Dornelor și-a introdus în fund o sticlă de suc de 330 de mililitri. Cum nu a mai reușit să o scoată, iar durerile au devenit insuportabile, după o săptămână de chin, acesta s-a decis să ceară ajutorul medicilor, notează obiectivdesuceava.ro.

Se pare că tânărul în vârstă de 29 de ani nu a mers la spital timp de o săptămână sperând că va putea elimina obiectul.

Articolul continuă după reclamă

O armată de medici s-a ocupat de acest caz, doctorii reușind în cele din urmă să scoată sticla buclucașă înainte ca ocluzia intestinală să-i pună în pericol viața.

Inițial, bărbatul a declarat că s-a certat cu iubita, s-a îmbătat și și-a introdus sticla în anus. Apoi, după operație, dorneanul le-a zis doctorilor ca nu-și mai amintește exact cum s-a procopsit cu sticla respectivă, fiindcă era prea beat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » ŞOC în Suceava! Rănit în dragoste şi RUPT DE BEAT, un tânăr de 29 de ani şi-a îndesat o sticlă în ANUS! I-au scos-o medicii, DUPĂ O SĂPTĂMÂNĂ