Antena Meniu Search
x

Decizie fatală a tânărului de 21 de ani din Mureș, care s-a răsturnat cu mașina într-un canal colector

Ceaţa i-a fost fatală unui tânăr de 21 de ani din judeţul Mureş! Bărbatul, student la Academia de Poliţie, a plonjat cu maşina într-un canal cu apă, din cauză că nu şi-a dat seama că trebuie să ia o curbă.

Vezi și

Ceaţa i-a fost fatală unui tânăr de 21 de ani din judeţul Mureş! Bărbatul, student la Academia de Poliţie, a plonjat cu maşina într-un canal cu apă, din cauză că nu şi-a dat seama că trebuie să ia o curbă. Două tinere, de 13 şi 19 ani, au fost scoase din apa îngheţată de oamenii care au văzut accidentul. Însă, pentru şofer, a fost nevoie de intervenţia scafandrilor.

Era 3 dimineaţa când tânărul, student la Academia de Poliţie, a pierdut controlul volanului. Ceaţa era foarte densă, iar şoferul avea viteză mult prea mare şi nu a văzut curba. A rupt un gard şi a plonjat în apa unui canal colector. Câţiva taximetrişti au văzut accidentul şi au încercat să ajute.

Tinerele de 13 şi 19 ani au avut noroc. Ştiau să înoate, aşa că au reuşit să ajungă până la malul canalului de unde martorii le-au scos pe uscat. Şoferul, însă, a luat o decizie care i-a fost fatală. Martorii au cerut ajutor la 112. Imediat în zonă au ajuns echipaje de pompieri, scafandri şi ambulanţe.

După o oră şi jumătate, scafandrii au reuşit să-l scoată din apă pe tânărul de 21 de ani. A fost dus la spitalul de urgenţă, dar medicii nu au mai putut să-l salveze. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Decizie fatală a tânărului de 21 de ani din Mureș, care s-a răsturnat cu mașina într-un canal colector