Antena Meniu Search
x

Video Deciziile luate de noua judecătoare din dosarul lui Vlad Pascu. Nouă cerere de schimare a încadrării juridice

Vlad Pascu a fost prezent pentru prima dată în sala de judecată, alături de părinți victimelor. Următorul termen în procesul controversat a fost stabilit peste 2 săptămâni. Noul magistrat a respins rediscutarea deciziilor luate de colega sa, așadar se menține reprocedura simplificată.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 24.05.2024 , 14:44

A fost un termen greoi, dificil, cu multă tensiune și presiune și asta pentru că noul magistrat a ascultat pledoariile avocaților în ceea ce privește cele mai importante cereri din acest dosar, respectiv schimarea încadrării juridice din ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă în omor calificat și tentativă la omor, dar și cele referitoare la procedura simplificată. 

Se menține procedura simplificată în cazul lui Vlad Pascu

Noul magistrat a respins rediscutarea deciziilor luate de colega sa, așadar se menține procedura simplificată. Asta înseamnă că Vlad Pascu și-a recunoscut toate faptele și va primi o sentință diminuată cu o treime, însă le-a permis avocaților să reformuleze cererea de schimbare a încadrării juridice.

Vezi și

Pentru prima dată în acest proces, Vlad Pascu a fost prezent fizic în sala de judecată, în Mangalia. Era îmbrăcat într-un costum închis la culoare și nu a vrut să spună nimic în fața instanței, deși a avut această posibilitate. 

Noul magistrat s-a arătat deschis să afle tot ce au părțile de spus, de asemenea, toate solicitările venite din partea fiecăruia și, cel mai important, a dispus reluarea audierilor martorilor și asta pentru că noul magistrat a recunoscut faptul că Ioana Ancuța Popoviciu a făcut lucrul acesta într-un mod prea succint. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Deciziile luate de noua judecătoare din dosarul lui Vlad Pascu. Nouă cerere de schimare a încadrării juridice