Antena Meniu Search
x

Declarație de ultimă oră a Simonei Halep. A dezvăluit motivul pentru care a pierdut finala de la Beijing!

Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care a pierdut finala China Open. Sportiva a recunoscut că s-a simțit obosită și că au durut-o picioarele.

Declarație de ultimă oră a Simonei Halep. A dezvăluit motivul pentru care a pierdut finala de la Beijing!

Simona Halep a dezvăluit motivul pentru care a pierdut finala China Open. Sportiva a recunoscut că s-a simțit obosită și că au durut-o picioarele. De asemenea, Halep a precizat că adversara ei, Caroline Garcia, a fost mai bună şi a meritat să câştige.

"Consider că ea a câştigat meciul, nu l-am pierdut eu. Nu am putut fi la un nivel de sută la sută după ziua de ieri. A fost greu, m-am simţit obosită un pic. M-au durut un pic picioarele. Dar cred că am luptat până la final şi sunt bucuroasă de lucrul acesta. Ea a jucat un tenis extraordinar, să câştigi două turnee la rând este mare lucru. A meritat să câştige azi, a fost mai bună", a declarat Halep, potrivit WTA Insider.

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a pierdut, duminică, finala China Open, fiind învinsă, cu scorul de 6-4, 7-6 (3), de jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 15 WTA. În ciuda acestui eşec, Simona Halep va reveni de la Beijing ca ocupantă a locului I mondial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Declarație de ultimă oră a Simonei Halep. A dezvăluit motivul pentru care a pierdut finala de la Beijing!