Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Declaraţii halucinante ale unui preot la Radio Trinitas despre relaţii intime: 'Mai bine mai rar, dar cumsecade'

Preotul Vasile Răducă, prodecan al Facultăţii de Teologie din Bucureşti, a făcut o serie de declaraţii halucinante, în direct la Radio Trinitas, despre relaţii intime, femei abuzate sau Islam.

de Alin Tarnovschi

la 23.07.2019 , 15:16

Preotul Vasile Răducă, declaraţii halucinante la Radio Trinitas Preotul Vasile Răducă a fost declaraţii halucinante în direct la Radio Trinitas - Facebook

Preotul Vasile Răducă, prodecan al Facultăţii de Teologie din Bucureşti, a făcut o serie de declaraţii halucinante, în direct la Radio Trinitas, despre relaţii intime, femei abuzate sau Islam.

Teologul a declarat, în direct, că dacă o femeie rămâne însărcinată după un viol 'este posibil să-i fi plăcut'.

De asemenea, prodecanul a mai spus în emisiunea de pe 27 mai 2019 că relaţiile intime cu prezervativ este 'masturbare'.

Articolul continuă după reclamă

"Vă rog să rețineți, sunt rarisime cazurile când violul se soldează cu graviditate. Când se soldează cu graviditate, sunt mai multe cauze: fie că este vorba de un viol la care ai consimțit și care ți-a plăcut să se repete, fie că te-ai găsit în imposibilitatea de a face de așa manieră încât celulele germinale care sunt pe punctul de a se întâlni, să se și întâlnească și să fie fertilizat oul", a declarat preotul Vasile Răducă, potrivit paginademedia.ro.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, preotul Răducă a fost întrebat de o ascultătoare despre relaţia pe care fiica acesteia o are cu un bărbat de religie musulmană.

'În Islam, femeia este considerată o lighioană'

În timpul emisiunii, o ascultătoare din Argeș l-a întrebat pe preotul Răducă ce să facă, pentru că fiica ei este în concubinaj cu un bărbat de origine musulmană.

"Aaa, vai de noi! (...) Doamnă, eu v-aș da două răspunsuri. Înainte de toate, rugați-vă…

… rugați-vă la Dumnezeu ca fata dumneavoastră să termine cu această relație. Tânărul respectiv este de altă religie dar, credeți-mă, eu, ca român, gândindu-mă la istoria de 500 de ani în care românii au stat sub turci, am, doamnă, îmi pare rău c-o spun, am mari rezerve față de anumite forme de intimitate cu anumite persoane.

Vă rog să rețineți că, în Islam, femeia este considerată o lighioană care nu face altceva decât plăcere bărbatului, cât acest bărbat este capabil să aibă asemenea plăcere.

În Islam, femeia este gândită ca o ființă fără suflet. Bine ar fi, mi-aș dori din tot sufletul să știu că fata dvs. a găsit un român pe care să-l iubească, cu care să facă o casă, cu care să facă copii", a fost reacţia halucinantă a preotului.

Preotul Răducă, declaraţii uluitoare la Radio Trinitas

Preotul a fost întrebat şi ce părere are despre relaţiile intime cu prezervativ.

"O relație firească, normală, în limitele normalului între bărbat și femeie, îi aduce femeii sănătate, altfel, ea nu este decât excitată, masturbată, pur și simplu, și, fie că, la un moment dat, are un acces și se duce la un bărbat care are cu ea o relație normală și-și părăsește soțul care, pe o perioadă de timp, n-a făcut altceva decât s-o masturbeze, scuzați-mi că sunt foarte dur.

Mai bine mai rar, dar cumsecade și să-i oferi soției ceea ce organismul ei are nevoie, din punct de vedere biochimic, decât să o masturbezi și să trăiești într-o succesiune de acte de masturbare de care să-ți fie, practic, scârbă și silă și rușine", a declarat preotul.

După mai multe plângeri, reprezentanţii CNA au decis să aplice o somaţie publică postului Radio Trinitas, în timp ce oficialii Bisericii Ortodoxe Române au anunţat că preotul Răducă nu va mai fi invitat niciodată.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Declaraţii halucinante ale unui preot la Radio Trinitas despre relaţii intime: 'Mai bine mai rar, dar cumsecade'