Antena Meniu Search
x

Drumul către Biserică al Denisei Răducu, presărat cu petale de trandafiri! Cortegiul funerar, însoţit de o fanfară

Denisa Răducu a fost înmormântată, astăzi, în comuna sa natală, din judeţul Vâlcea! Sicriul a fost dus la groapă în sunet de fanfară. Sute de oameni, majoritatea localnici, au asistat la slujbă şi au plâns-o pe cântăreaţa care s-a stins din viaţă mult prea devreme. 

Vezi și

Denisa Răducu a fost înmormântată, astăzi, în comuna sa natală, din judeţul Vâlcea! Sicriul a fost dus la groapă în sunet de fanfară. Sute de oameni, majoritatea localnici, au asistat la slujbă şi au plâns-o pe cântăreaţa care s-a stins din viaţă mult prea devreme. 

Dimineaţă, sicriul cu trupul neînsufleţit al Denisei a ajuns la Ştefăneşti, comuna în care artista a copilărit şi unde va rămâne pentru totdeauna. Tatăl ei a aşteptat-o împietrit la poartă. După ce a primit vestea crâncenă, bărbatul a suferit o semiparalizie şi a fost internat în spital.

A fost lăsat să plece acasă, ca să-şi conducă fata pe ultimul drum. Mama Denisei, în schimb, nu s-a dezlipit o clipă de lângă sicriu. 

Una dintre bunici a venit în baston să-şi ia rămas-bun de la nepoata ei.

Pe acelaşi subiect

Vecinii, care o ştiu de când era mică, îi deplâng moartea timpurie.

"O cunoşteam de când eram mai mică. De câte ori mă duceam la şcoală, când lua bursa, venea cu bunica, îmi cumpăra pateuri din curtea şcolii.", îşi aminteşte o vecină. 

"Ea a fost regina noastră, copilul nostru. Cuminte, peste măsura omenească. O să văd cum facem noi să punem denumire la căminul cultural "Denisa", spune Ilie Militaru, fost primar al comunei Ştefăneşti.

Poarta casei a fost păzită de bodyguarzi. Doar cei cunoscuţi au fost lăsaţi să intre. Printre cei care au venit să-şi iar adio au fost şi colegii de breaslă ai Denisei. 

Cântăreaţa a fost condusă pe ultimul drum, într-un camion acoperit de flori roşii şi albe. Drumul spre biserică a fost presărat cu petale de trandafiri şi i-a cântat o fanfară, aşa cum e obiceiul prin acea parte.

Denisa a murit la 27 de ani din cauza unui carcinom hepatocelular - cancer hepatic primar, o boală care apare de obicei la persoane peste 50 de ani şi care poate fi provocată de o infecţie cu virusul hepatitei B sau C.

Speranţa de viaţă în astfel de cazuri nu depăşteşte 20 de luni. Pentru hepatita C, despre care se crede că Denisa suferea de când era mică, nu există vaccin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Drumul către Biserică al Denisei Răducu, presărat cu petale de trandafiri! Cortegiul funerar, însoţit de o fanfară