Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ea este studenta din Gorj care a murit în accidentul din Lugoj! Denisa era studentă în Timişoara

Denisa avea numai 19 ani şi era din Băleşti, judeţul Gorj. Ea a murit în tragicul accident produs pe şoseaua de centură a oraşului Lugoj.

de Redactia Observator

la 04.12.2017 , 17:01

Denisa avea numai 19 ani şi era din Băleşti, judeţul Gorj. Ea a murit în tragicul accident produs pe şoseaua de centură a oraşului Lugoj.

Denisa Cruceru se îndrepta, alături de patru colegi din Târgu Jiu, către Timişoara, acolo unde intrase anul acesta la facultate.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Noaptea trecută, în jurul orei 22.30, Bogdan Negrescu, un tânăr din Gorj aflat la volanul unui BMW seria 5, a pierdut controlul volanului, pe şoseaua de centură a oraşului Lugoj.

Maşina a lovit bordura şi apoi s-a răsturnat de mai multe ori. În maşină se aflau, alături de şofer, Gabriel Tudorescu, Daiana Munteanu, Denisa Cruceru şi o altă adolescentă.

În urma impactului violent, Denisa şi o altă fată au rămas încarcerate în BMW, ele fiind scoase de pompierii de la Descarcerare.

Medicii SMURD care au ajuns la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa Denisei, ea fiind foarte grav rănită în urma impactului.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală gravă din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Ea este studenta din Gorj care a murit în accidentul din Lugoj! Denisa era studentă în Timişoara