Antena Meniu Search
x

Video Depășire criminală în Bistrița, reacție salvatoare a unui șofer. O pasageră poate fi auzită cum începe să se roage: "Doamne, Dumnezeule"

Unul dintre cele mai clare exemple de lipsă completă a tuturor calităților de șofer, dar și opusul, unul dintre cei mai reactivi și inteligenți conducători auto au fost filmați, pe o șosea din Bistrița-Năsăud.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 07.02.2021, 07:55

Vezi și

Depășire criminală, ignoranță completă

Șoferul unei autoutilitare s-a angajat într-o depășire criminală, în curbă, pe linie continuă, zero vizibilitate, moment în care i-a apărut în față, la câțiva metri, un alt șofer, care a știut ce să facă.

Conducătorul dubiței nu a mai putut decât să pună frână, disperat, în fața impactului iminent.

Celălalt șofer a redus viteza treptat, dar foarte eficient, a tras și puțin de volan dreapta, dar nu a ieșit în decor și a reușit să oprească mașina la nici un metru de celălalt conducător auto, care nu poate fi numit șofer.

Spre finalul filmării se poate auzi în fundal cum cineva pare că începe să se roage în mașină, mulțumind lui Dumnezeu, iar șoferul scapă câteva cuvinde dure, care nu pot fi redate.

Imaginile au ajuns și la Poliție 

"Urmare a imaginilor apărute în spațiul public surprinzând conducătorul unei autoutilitare care efectuează o depășire neregulamentară a unui ansamblu de vehicule, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că evenimentul a avut loc pe DN17D, în județul Bistița-Năsăud.

Conducătorul auto a fost identificat, iar datele acestuia au fost transmise Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în vederea luării măsurilor legale ce se impun", informează polițiștii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Depășire criminală în Bistrița, reacție salvatoare a unui șofer. O pasageră poate fi auzită cum începe să se roage: "Doamne, Dumnezeule"