Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Depăşire HALUCINANTĂ cu maşina ŞCOALĂ. Accident TERIBIL evitat de reflexul fantastic al unui şofer (VIDEO)

Un accident groaznic a fost evitat la milimetru de un şofer, care şi-a văzut moartea cu ochii, atunci când o maşină "Şcoala" a intrat în curbă pe depăşire şi pe

de Redactia Observator

la 21.09.2017 , 17:01

Depăşire HALUCINANTĂ cu maşina ŞCOALĂ. Accident TERIBIL evitat de reflexul fantastic al unui şofer (VIDEO)

Un accident groaznic a fost evitat la milimetru de un şofer, care şi-a văzut moartea cu ochii, atunci când o maşină "Şcoala" a intrat în curbă pe depăşire şi pe linie continuă.

Imaginile au fost surpinse de un participant la trafic cu ajutorul camerei video de bord, pe DN17 C, Dealul Târgului, o zonă cu foarte multe curbe periculoase și vizibilitate scăzută.

Imaginile surprind o mașină cu școala, care intră într-o depășire foarte riscantă și reușește să evite milimetric impactul cu autoturismul care și filmează. Mai mult, depășirea este făcută într-o zonă cu marcaj longitudinal cu linie continuă.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Depăşire HALUCINANTĂ cu maşina ŞCOALĂ. Accident TERIBIL evitat de reflexul fantastic al unui şofer (VIDEO)