Antena Meniu Search
x

Interlopi din clanul Duduianu, săltați de mascați. Îi așteptau pe maneliști după cântări și le luau banii

Peste 100 de polițiști și mascați au descins în această dimineață la mai multe adrese din București, Ilfov și Teleorman, vizați fiind membrii ai clanului Duduianu.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.07.2020, 07:54

Florin Salam și Nicolae Guță, printre victimele clanului Duduianu
Membri ai clanului Duduianu, săltați de mascați. Îi așteptau pe maneliști după cântări și le lua banii - Arhivă / Imagine ilustrativă
  • 11 persoane au fost luate pe sus de mascați și duse la audieri.
  • Printre victimele membrilor clanului Duduianu s-ar afla Nicolae Guță și FLorin Salam.

Aceștia ar fi acuzați de cămătărie, dar și de faptul că ar fi așteptat diverși maneliști după cântări, cerându-le taxă de protecție sau i-ar fi șantajat să cânte gratis la divers evenimente.

Printre victime s-ar număra cântăreți precum Nicolae Guță sau Florin Salam.

"La această oră, peste 100 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, cu sprijin al Inspectoratului General al Poliției Române  pun în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București și în județele  Ilfov și Teleorman și 13 mandate de aducere într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor infracțiunilor de tâlhărie și șantaj.

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Persoanele vor fi conduse pentru audieri la  sediul Serviciului Grupuri Infracționale Violente", transmite Poliția Română, într-un comunicat.

La percheziții participă și polițiști de la Direcția Operațiuni Speciale și de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și Unității Teritoriale de Analiza Informațiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Interlopi din clanul Duduianu, săltați de mascați. Îi așteptau pe maneliști după cântări și le luau banii