Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră în Bârlad: un bebeluş de o lună a fost găsit mort, într-un tomberon. Mama copilului e căutată de poliţişti

Trupul neînsufleţit al unui bebeluş a fost găsit într-un tomberon, pe o stradă din Bârlad. Poliţiştii, care încearcă să dea de urma mamei, vor să afle, totodată, dacă e vorba despre o crimă sau o boală fatală.

Vezi și

Trupul neînsufleţit al unui bebeluş a fost găsit într-un tomberon, pe o stradă din Bârlad. Poliţiştii, care încearcă să dea de urma mamei, vor să afle, totodată, dacă e vorba despre o crimă sau o boală fatală.

Corpul copilului a fost descoperit la 5 dimineaţa, de un om al străzii, care cotrobăia prin containere. Era înfăşurat într-o pătură, spun locuitorii zonei, care au fost afectaţi de descoperirea sinistră. 

"Cine a făcut aşa ceva, nu poate fi numită mamă", a exclamat unul dintre localnici.

Pe acelaşi subiect

Legiştii spun că bebeluşul de numai o lună încetase din viaţă de cel puţin 4 zile. Iar, înainte să fie găsit în tomberon, fusese îngrijit. Medicii urmează să stabilească dacă a fost vorba despre o crimă sau despre o boală fatală abia după ce-i vor face autopsia. 

"La o primă examinare a cadavrului, nu au fost constatate urme de violenţă. De asemenea, medicii legişti nu au putut stabili nici când a avut loc decesul, toate acestea urmând a fi determinate în baza analizelor histopatologice", a declarat, pentru News.ro, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Loredana David.

Unii locatari ai blocurilor din apropiere cred că mama ar putea fi o tânără care îşi face veacul în zonă. Cadavrul bebeluşului a fost găsit la 800 de metri de spitalul din Bârlad. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui au făcut apel localinicilor să-i sesizeze dacă au informaţii ce pot duce la rezolvarea cazului. Dacă va fi găsită şi se va dovedi că şi-a ucis copilul, mama va fi acuzată de pruncucidere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Descoperire macabră în Bârlad: un bebeluş de o lună a fost găsit mort, într-un tomberon. Mama copilului e căutată de poliţişti