Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră, în Gorj: o femeie a fost găsită măncată de câini în curtea vecinului. Bărbatul avea venele tăiate

Descoperire şocantă în Dăneşti, o localitate din judeţul Gorj. O femeie în vârstă de 64 de ani a fost găsită înjunghiată, iar pe trupul ei au fost identificate muşcături de câine.

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 27.10.2022, 17:48

Descoperire macabră, în Gorj: o femeie a fost găsită măncată de câini în curtea vecinului. Bărbatul avea venele tăiate
- Profimedia

Muşcăturile au fost în special la nivelul feţei. Lângă cadavrul femeii a fost găsit şi un bărbat, vecinul şi concubinul acesteia, care a încercat să-şi ia viaţa şi şi-a tăiat venele. Acesta a fost salvat de medicii de pe ambulanţă şi transportat la spital. Primarul din Dăneşti spune că cei doi obişnuiau să consume alcool.

"Nu se știe exact ce s-a întâmplat. În această dimineață, a fost găsit cadavrul femeii. Era undeva în grădină, devorat de câini. Era mușcată de față în special. Iar bărbatul a fost găsit în casă, cu mai multe tăieturi la nivelul mâinii", a declarat Mădălin Paliță, primarul din Dănești. După acordarea îngrijirilor medicale, bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean pentru un control psihiatric. Acesta a declarat autorităţilor că nu ştie ce s-a întâmplat şi susţine că nu i-a făcut niciun rău femeii.

Medicii legişti vor efectua o necropsie pentru a stabili exact cauza decesului. A fost deschis un dosar pentru "moartea suspectă", ancheta fiind preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Descoperire macabră, în Gorj: o femeie a fost găsită măncată de câini în curtea vecinului. Bărbatul avea venele tăiate