Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră în Harghita: doi bărbaţi au fost găsiţi morţi, într-un apartament devastat de foc

Doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi sâmbătă dimineaţa, în localitatea Lunca de Jos, după ce un incendiu a izbucnit în apartamentul în care se aflau.

- Arhivă

Doi bărbaţi au fost găsiţi decedaţi sâmbătă dimineaţa, în localitatea Lunca de Jos, după ce un incendiu a izbucnit în apartamentul în care se aflau, cel mai probabil aceştia intoxicându-se cu monoxid de carbon. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat că Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Lunca de Jos a fost solicitat sâmbătă dimineaţă să intervină la un apartament dintr-un bloc de locuit din centrul comunei, de unde ieşea fum. 

''După pătrunderea în locuinţă, s-a constatat că înăuntru se aflau două persoane de sex masculin decedate. Incendiul s-a manifestat pe o suprafaţă foarte mică, în jurul sobei, şi a fost lichidat de SVS'', a spus Alina Ciobotariu. 

La rândul său, reprezentanţii IPJ Harghita au precizat pentru AGERPRES că cei doi bărbaţi - de 47 şi 62 ani - erau prieteni, se aflau în apartamentul unuia dintre ei şi dormeau în momentul izbucnirii incendiului. 

Pe acelaşi subiect

Cel mai probabil, o bucată de jar a sărit pe mocheta de lângă sobă, a ars mocnit, iar bărbaţii s-au intoxicat cu fum. 

Ancheta continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs tragedia.

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Descoperire macabră în Harghita: doi bărbaţi au fost găsiţi morţi, într-un apartament devastat de foc