Antena Meniu Search
x

Video Descoperire macabră într-o localitate din Braşov. Un bărbat şi-a găsit soţia arsă de vie lângă casă, iar fiica strangulată în bucătărie: "O familie distrusă"

Tragedie fără margini, seara trecută, într-o localitate din judeţul Braşov. Două femei, mamă şi fiică, au fost găsite fără suflare în gospodăria în care locuiau împreună. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de soţul femeii, care, alarmat că cele două nu mai răspundeau la telefon, a mers acasă. Ce a găsit însă, avea să îi şocheze chiar şi pe anchetatori. Criminaliştii încearcă acum să dezlege misterul tragediei. 

de Redactia Observator

la 16.12.2023, 14:50

Vezi și

Sora bărbatului: E o familie distrusă. Am ţinut şi eu la ei ca la copiii mei.

Nenorocirea s-a petrecut în casa familiei din localitatea Hoghiz, judeţul Braşov. Soţul femeii de 50 de ani era plecat la muncă, însă, când nu a mai primit niciun semn de la cele două, gândul i s-a dus la ce este mai rău. Într-un suflet a plecat spre locuinţă, însă acolo a fost întâmpinat doar de o poartă blocată. 

Sora bărbatului: L-a sunat Ghimuţu, bărbatul Alinei, pe băiatul meu să rupă gardul că nu răspunde 

Imediat ce a intrat în curte, bărbatul a găsit o scenă terifiantă

Pe acelaşi subiect

Soţia sa, arsă de vie, zăcea pe pământ, la doar câtiva paşi de casă. În bucătărie a avut parte de al doilea şoc, fiica de 26 de ani - moartă, cu urme de strangulare pe gât.      

Vecin: Când am intrat acolo în curte, am văzut-o pe ea acolo în spate şi fata era jos, în bucătărie şi erau domnii de la SMURD o resuscitau. 

"Anghetatorii au izolat întreaga zonă. Fac cercetarea criminalistică a locului faptei şi audiază martori în încercarea de a afla ce s-a întâmplat în curtea din spatele meu", relatează Claudiu Loghin, reporter Observator.

Criminaştii încearcă acum să desluşească misterul celor două morţi

Criminaliştii nu exclud ipoteza că mama şi-ar fi ucis propria fiică, iar ca să scape de consecinţe, s-ar fi incendiat. Din spusele apropiaţilor, femeia de 50 de ani ar fi suferit de depresie. 

Soţia bărbatului: Ea a fost bolnavă, întradevăr. Cred că a avut depresie. Ea a fost bolnavă în ultimul timp. 

Vecini nu îşi explică ce s-ar fi putut întâmpla, însă au doar cuvinte de laudă la adresa familiei. 

Vecin: Oameni foarte muncitori, cinstiţi. O fi fost câte o discuţie ca în fiecare familie, dar nu ca să se întâmple rău. 

Vecin: Nu cred că s-au certat. La cât îi cunosc eu nu ştiu să se certe..în atâţia ani. Nu 

Fata de 26 de ani era învățătoare, într-un alt sat din județul Brașov. Tatăl ei lucra ca șofer, pe un camion de mare tonaj. Iar mama ei era casnică. Anchetatorii aşteaptă acum rezultatele preliminare ale celor două necropsii, în speranţa că vor reuşi să facă lumină în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Descoperire macabră într-o localitate din Braşov. Un bărbat şi-a găsit soţia arsă de vie lângă casă, iar fiica strangulată în bucătărie: "O familie distrusă"