Antena Meniu Search
x

Video Gelozia i-a luat minţile unui român. A vrut să o omoare pe mama copiilor săi şi s-a sinucis. Femeia, în stare gravă la spital

Un român s-a sinucis după ce și-a împușcat iubita într-un salon de cosmetică din oraşul Ruse, în Bulgaria. Cei doi aveau împreună doi copii. Femeia a supravieţuit atacului dar este în stare gravă şi are nevoie de sânge. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 15.12.2023, 14:14

Vezi și

Anchetatorii presupun că motivul atacului ar fi o neînțelegere în cuplu. Concret, principala ipoteză pe care o iau în calcul este cea a unei crime din gelozie. Bineînțeles, anchetatorii iau în calcul și alte variante.

Gelozia i-a luat minţile

Bărbatul a fost găsit la câteva ore după crimă, fără viață, în mașina pe care cei doi o dețineau. În aceeași mașină a fost găsit și un pistol de origine rusească cu un singur glonț lipsă în încărcător. 

Bărbatul nu ar fi deținut permis pentru a deține o armă de foc pe teritoriul țării.  În prezent, femeia este internată în spital. Starea ei este critică, este internată la terapie intensivă. Medicii fac eforturi pentru a-i salva viața.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Gelozia i-a luat minţile unui român. A vrut să o omoare pe mama copiilor săi şi s-a sinucis. Femeia, în stare gravă la spital