Antena Meniu Search
x

Foto Descoperire neaşteptată făcută de inspectorii vamali de la Otopeni în bagajele unor pasageri care veneau din Istanbul. Erau ascunse în diferite obiecte vestimentare

Descoperire neaşteptată făcută de inspectorii vamali din cadrul Biroului de Frontieră Otopeni Călători - Direcţia Regională Vamală. Printre bagajele unor pasageri care veneau din Istanbul, a fost descoperită o adevărată comoară.

de Redactia Observator

la 21.02.2023, 10:25

Mai precis, bijuterii în valoare de 70.000 de euro. 388,62 grame bijuterii erau confecţionate din metal galben, iar 449,76 grame din metal alb.

Ce spun oficialii

"În data de 19.02.2023, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Otopeni Călători - Direcţia Regională Vamală Bucureşti, ca urmare a controlului efectuat asupra bagajelor de cală aparţinând unor pasageri care călătoreau din direcţia Istanbul, au descoperit 388,62 grame bijuterii confecţionate din metal galben şi 449,76 grame bijuterii confecţionate din metal alb. Pasagerii au fost selectaţi în vederea controlului vamal de pe culoarul verde "NIMIC DE DECLARAT", aceştia având intenţia de a se sustrage controlului vamal. Bijuteriile erau ascunse în diferite articole de îmbrăcăminte", se arată într-un comunicat al Autorităţii Vamale Române.

Valoarea bijuteriilor, dacă ar fi fost comercializate pe piaţă la preţ de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 70.000 lei, precizează sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Descoperire neaşteptată făcută de inspectorii vamali de la Otopeni în bagajele unor pasageri care veneau din Istanbul. Erau ascunse în diferite obiecte vestimentare