Antena Meniu Search
x

Galerie foto Descoperire surpriză la granița cu Ungaria, într-un TIR încărcat cu jucării de pluș

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat şase cetăţeni afgani, solicitanţi de azil în ţara noastră, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un automarfar încărcat cu jucării de pluș.

de Redactia Observator

la 01.11.2021, 17:09

La sfârșitul săptămânii, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, un cetățean din Republica Moldova, aflat la volanul unui ansamblu rutier înmatriculat în România. Șoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, jucării de pluș pentru societăți din Franța.

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă, șase cetăţeni străini.

Șase afgani, ascunşi într-un TIR încărcat cu jucării de pluş

Poliția de Frontiera

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni din Afganistan, cu vârste cuprinse între 18 și 57 de ani, solicitanți de azil în țara noastră.

Șase afgani, ascunşi într-un TIR încărcat cu jucării de pluş

Poliția de Frontiera

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea cazului să fie luate măsurile ce se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Descoperire surpriză la granița cu Ungaria, într-un TIR încărcat cu jucării de pluș