Antena Meniu Search
x

DESFIGURAT de jandarmi în sediul Poliţiei! L-au încãtuşat, legat de calorifer şi LOVIT CU SĂLBĂTICIE pânã a fãcut pe el. Totul, sub privirile copiilor! (VIDEO)

Acuzaţii incredibile lansate de un vasluian împotriva mai multor jandarmi care, potrivit bărbatului, l-ar fi desfigurat în bătaie chiar în sediul Poliţiei Municipale. L-ar fi legat de calorifer şi bătut cu bocancii pânã ce omul nu s-a mai putut abţine şi, de fricã s-a scãpat pe el.

- vremeanoua.ro

Acuzaţii incredibile lansate de un vasluian împotriva mai multor jandarmi care, potrivit bărbatului, l-ar fi desfigurat în bătaie chiar în sediul Poliţiei Municipale.

L-ar fi legat de calorifer şi bătut cu bocancii pânã ce omul nu s-a mai putut abţine şi, de fricã s-a scãpat pe el.

Un vasluian susţine că fost desfigurat de patru jandarmi aflati în misiune, duminicã seara, la o sesizare primitã din Zona Industrialã, la blocurile ANL. 

Potrivit vremeanoua.ro, Marius Savin ar fi fost lovit cu pumnii şi bocancii chiar în sediul Politiei Municipale.

Pe acelaşi subiect

“M-au bãtut, m-au desfigurat. Cred cã au venit toţi jandarmii din Vaslui, în timp ce eram legat de calorifer, şi îşi bãteau joc de mine. Mã loveau şi strigau unul la celãlalt sã tragã în aşa fel încât sã nu lase urme. Voi scoate certificat medico-legal şi voi demonstra cã a fost un abuz îngrozitor al Jandarmeriei Române, m-au maltratat aşa cum nu credeam cã se poate întâmpla în România”, a declarat vasluianul pentru vremeanoua.ro.

Marius Savin se întorsese în ţarã sâmbãtã, dupã aproape opt luni de când nu-şi vãzuse familia. 

Duminică noapte, deranjat de muzica dată la maxim a unor vecini a sunat la 112. Şi-au făcut apariţia patru jandarmi care l-au luat pe el drept vinovat şi de aici a început calvarul vasluianului. 

"Am încercat sã discut cu doi jandarmi, când a venit al treilea, nervos, care m-a împins cu podul palmelor, sã cad pe spate. În acel moment, temându-mã cã mã voi lovi cu capul de bordurã si rãmân copiii fãrã tatã, m-am prins de el, l-am prins de uniformã. Au tãbãrât în momentul acela toti patru pe mine, mi-au dat cu spray lacrimogen si m-au lovit, punându-mi cãtuşele la spate, ca la ultimul infractor”, spune bãrbatul, care susţine că scenele violente s-au petrecut sub privirile copiilor.

L-au dus apoi la sediul Poliţiei Municipale, unde, timp de câteva ore, a fost stâlcit în bătaie.

Acum, bărbatul spune că îşi va scoate certificat medico-legal şi că îşi ca da în judecată agresorii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » DESFIGURAT de jandarmi în sediul Poliţiei! L-au încãtuşat, legat de calorifer şi LOVIT CU SĂLBĂTICIE pânã a fãcut pe el. Totul, sub privirile copiilor! (VIDEO)