Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detalii CUTREMURĂTOARE despre Nicoleta, tânăra care a murit într-un groaznic accident la numai 2 luni de la nuntă: 'Soţul a scos-o pe braţe din maşina răsturnată!' - GALERIE FOTO

Detalii cutremurătoare ies la iveală după accidentul teribil în urma căruia Nicoleta Popescu, o tânără din Târgu Jiu, a murit la numai 2 luni de la nuntă.

de Redactia Observator

la 26.10.2017 , 09:16

Detalii cutremurătoare ies la iveală după accidentul teribil în urma căruia Nicoleta Popescu, o tânără din Târgu Jiu, a murit la numai 2 luni de la nuntă.

Răzvan și Nicoleta, doi tineri proaspăt căsătoriți, din Târgu-Jiu, credeau că au toată viaţa înainte ca să-și trăiască frumoasa poveste de dragoste. Pentru mulți reprezentau un exemplu de familie, iar de aproape un an erau părinți.

Articolul continuă după reclamă

Din păcate, totul s-a spulberat într-o singură clipă, marți dimineața, după ce, dintr-un motiv deocamdată necunoscut, soțul femeii a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț de pe marginea drumului, pe raza localității Vidin.

Pe acelaşi subiect

CITEŞTE ŞI: Lacrimi şi durere pentru Larisa! Tânăra din Târgu Jiu a murit într-un groaznic accident provocat chiar de soţul ei! Cei doi făcuseră NUNTA în august!

Atât el, cât și soția lui, pasageră pe scaunul din dreapta au fost transportați la spitalul din Târgu-Cărbunești, unde Nicoleta și-a dat ultima suflare, din cauza rănilor foarte grave.

Un apropiat al șoferului susține că, după accident, Răzvan și-ar fi scos soția pe brațe din autoturismul răsturnat, în speranța că o va salva, notează gorj-domino.ro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Detalii CUTREMURĂTOARE despre Nicoleta, tânăra care a murit într-un groaznic accident la numai 2 luni de la nuntă: 'Soţul a scos-o pe braţe din maşina răsturnată!' - GALERIE FOTO