Antena Meniu Search
x

Detalii DE GROAZĂ despre tatăl din Buzău care şi-a legat băieţelul de 13 ani de un copac în pădure şi l-a schinguit, filmând totul

Un bărbat din Buzău şi-a legat în urmă cu o săptămână băieţelul de 13 ani de un copac în pădure, apoi l-a schinguit şi a filmat totul.

Un bărbat din Buzău şi-a legat în urmă cu o săptămână băieţelul de 13 ani de un copac în pădure, apoi l-a schinguit şi a filmat totul. Imaginile au fost apoi trimise mamei copilului, care munceşte în Spania.

Apar noi detalii despre tatăl care şi-a chinuit fără milă copilul. Poliţia iberică a anunţat că motivul real al faptelor sale nu e dorinţa de a o aduce acasă, în România, pe soţia sa, care a intentat divorţ şi trăieşte în Spania. De fapt, bărbatul i-a transmis mamei că dacă nu îi trimite în 24 de ore 1.000 de euro din Spania, copilul va avea şi mai mult de suferit.

Femeia a dezvăluit că nu e prima oară când soţul ei o ameninţă că îi va face rău copilului şi a alertat de mult autorităţile. Femeia avea chiar şi un ordin de protecţie împotriva lui şi intenţiona să obţină şi custodia băiatului. Acum, tatăl este internat într-o clinică de Psihiatrie. Dacă se va dovedi că are discernământ, se va întoarce în spatele gratiilor. A mai fost închis pentru tâlhărie.

Sub pretextul unei excursii, bărbatul şi-a ademenit fiul de 13 ani în pădure. Au urmat scene greu de descris. Tatăl şi-a dezbrăcat copilul, l-a legat de un copac, apoi l-a tăiat de mai multe ori cu cuţitul. Mai bine de o oră, băiatul a îndurat frigul de afară, iar tatăl transformat în monstru a filmat tortura. Scenele de groază le-a trimis apoi mamei, care a alertat imediat autorităţile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Detalii DE GROAZĂ despre tatăl din Buzău care şi-a legat băieţelul de 13 ani de un copac în pădure şi l-a schinguit, filmând totul