Antena Meniu Search
x

Video Detalii înfiorătoare despre crima din Bragadiru. Beat și orbit de gelozie, un bărbat și-a înjunghiat foștii socri, apoi s-a dus acasă

Crimă teribilă lângă Bucureşti. Doi soţi au fost înjunghiaţi de fostul ginere pentru că nu l-ar fi lăsat să-şi vadă fetiţa. Femeia de 50 de ani a murit pe loc, iar bărbatul de 52 este în stare gravă, la spital. Tulburător este că nenorocirea a fost descoperită de fiul victimelor, un adolescent de 15 ani. El este cel care a anunţat tragedia la 112. Atenţie, informaţii care pot afecta emoţional.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.03.2023, 19:30

Vezi și

Atacul a avut loc în localitatea Bragadiru. Băut, bărbatul de 37 de ani s-a dus să se răfuiască cu foştii săi socrii. Individul se despărţise de fiica acestora vara trecută, după un mariaj de zece ani şi doi copii, o fetiţă de 5 ani şi un băiat de 13 ani. În urma rupturii, băiatul rămăsese în grija tatălui, iar fiica în grija bunicilor, cât mama sa era plecată la muncă în Italia. Foştii socrii nu l-ar mai fi lăsat pe individ să-şi vadă copila. Aseară a intrat peste ei în casă şi ar fi văzut negru în faţa ochilor când oamenii l-au refuzat din nou. 

Bogdan Dinu, reporter Observator: Ameţit bine, bărbatul a început să facă scandal, a pus mâna pe un cuţit şi a început să-i atace pe foştii socrii. Femeia de 50 de ani n-a avut scăpare. 

Crimă în Bragadiru. Vecinii susțin că atacatorul era un "băiat liniștit"

Soţul său, de 52 de ani, a ajuns la spital în stare gravă, cu trupul plin de răni. Nenorocirea a fost descoperită de fiul victimelor, un adolescent de 15 ani. El a sunat la 112 să spună ce s-a întâmplat cu părinţii săi.

Pe acelaşi subiect

- Aţi auzit scandal sau ceva?

- Nu, domnule, stau la şase, şapte case de aici, n-am auzit nimic. 

- Era un băiat cuminte, liniştit. A lucrat cu mine pe şantier. Nu era recalcitrant, era un băiat supus. Are doi copii cu ea.

Bogdan Dinu, reporter Observator: După oribila faptă, atacatorul a plecat acasă, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. De acolo l-au ridicat poliţiştii şi l-au dus la audieri. 

Individul lucra în construcţii în străinătate, iar de o lună se întorsese în ţară. 

"Probleme în căsnicie... ca oricare. Nu e de iertat chestia asta. Se certau de fiecare dată când se duceau acolo şi nu voiau să-i dea copilul să vadă. Nu îl lăsau, el intra cu forţa", spune o rudă a criminalului.

Bărbatul a recunoscut în faţa anchetatorilor crima. Riscă să stea după gratii până la 20 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Detalii înfiorătoare despre crima din Bragadiru. Beat și orbit de gelozie, un bărbat și-a înjunghiat foștii socri, apoi s-a dus acasă