Antena Meniu Search
x

Video Deţinut periculos, evadat din Spitalul Bagdasar-Arseni, unde a fost adus pentru o intervenţie. Cum a reuşit să scape de sub ochii poliţiştilor

A fost alertă în Capitală! Un deţinut condamnat la 23 de ani şi 10 luni de închisoare a evadat din Spitalul Bagdasar-Arseni, unde fusese adus pentru o intervenţie chirurgicală la o mână. Acesta a reuşit să fugă îmbrăcat într-un halat alb, după ce s-a dus la toaletă, într-un grup sanitar comun şi a ieşit pe uşa de la celălalt salon. Două ore mai târziu a fost surprins de camerele de supraveghere de la metrou.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 11.05.2022, 14:06

Vezi și

Bărbatul era internat într-un salon care avea o baie comună cu un alt salon. El era păzit de doi angajaţi ai Administraţiei Penitenciarelor.

Unde erau poliţiştii care ar fi trebuit să-l păzească pe deţinut

În momentul în care deţinutul s-a dus la baie, poliştii se aflau doar la una dintre intrările în grupul sanitar. Astfel, bărbatul a intrat în toaletă şi a ieşit pe uşa cealaltă, apoi a fost văzut intrând la metrou şi ieşind mai apoi din staţia Piaţa Unirii din capitală. 

Bărbatul este considerat un deţinut periculos. El a fost încarcerat în mai multe penitenciare din ţară - la Aiud, în Penitenciarul Rahova, dar şi în Penitenciarul de la Giurgiu. 

Care sunt infracţiunile pentru care e condamnat bărbatul 

Bărbatul era condamnat la 23 de ani şi 10 luni de închisoare cu executare pentru infracţiuni de tâlhărie calificată şi distrugere. Era unul dintre deţinuţii problemă ai penitenciarului din Giugiu, fiind ţinut sub pază strictă, chiar şi la activităţile în aer liber.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Deţinut periculos, evadat din Spitalul Bagdasar-Arseni, unde a fost adus pentru o intervenţie. Cum a reuşit să scape de sub ochii poliţiştilor