Antena Meniu Search
x

Video Deținutul care a evadat din Penitenciarului Ploieşti a fost prins. Bărbatul a fost găsit ascuns într-o baracă din cartierul "Dalas"

Un deţinut periculos, în vârstă de 34 de ani, a evadat ieri după-amiază dintr-o secţie exterioară a Penitenciarului Ploieşti. Acesta este condamnat la 12 ani de închisoare pentru tâlhărie şi a fugit după ce a sărit un gard. Poliţiştii au organizat mai multe filtre pentru a-l prinde pe bărbat, și, după mai multe ore de căutări, acesta a fost găsit într-o baracă dintr-un cartier din Ploiești.

de Redactia Observator

la 20.05.2023, 09:26

Vezi și

UPDATE:  Bărbatul care a evadat în cursul zilei de 19 mai a.c., din punctul de lucru al Penitenciarului Ploiești a fost prins în cursul nopții trecute, de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Ploiești.

Acesta a fost depistat într-o baracă din zona Gării de Vest a municipiului Ploiești, într-un cartier numit "Dalas", popolat de mai multe familii fără locuință.

Persoana în cauză, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Ploiești a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, ulterior fiind predată unei escorte din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor în vederea încarcerării în Penitenciarul Ploiești. Bărbatul era încarcerat în secția exterioară Movila Vulpii a Penitenciarului Ploiești, în regim deschis și a fost dat în urmărire națională la data de 19 mai a.c., după ce acesta ar fi evadat.

A fost găsit într-o baracă, după mai multe ore de căutări

Pe acelaşi subiect

ȘTIREA INIȚIALĂ: Bărbatul executa o pedeapsă privativă de libertate înca din 2016, pentru tâlharie. A reuşit să fugă după ce ieri după-amiază a sărit gardul unei secţii exterioare şi s-a făcut nevăzut în câmp.

Cristi Georgescu, corespondent Observator: În spatele meu se află secţia exterioară a Penitenciarului Ploieşti de la Movila Vulpii, locul din care a plecat bărbatul de 34 de ani. După ce s-a dat alarma, autorităţile au plecat în căutarea lui pe acest câmp şi au periat întreaga zonă.

Mai mulţi poliţişti, agenţi de la Poliţia de Frontieră, dar şi jandarmi l-au căutat ore în şir pe bărbat însă nici până la această oră nu l-au găsit. Autorităţile fac apel către toți cei care ar putea să ofere informații care să ajute la găsirea lui, să sune de urgență la 112. Deținutul are 1,67 m, statura atletică, ochi caprui, faţa rotundă, nas frânt jos, păr şaten, iar la momentul părăsirii penitenciarului purta șapcă roşie, pantaloni crem şi vestă de culoare închisă.

Şi în Capitală a fost alertă ieri după ce un alt bărbat, condamnat la un an şi trei luni închisoare pentru trafic de droguri şi încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde executa pedeapsa în regim deschis, a evadat din punctul de lucru unde se afla. A fost prins câteva ore mai târziu pe o stradă din cartierul Ferentari în timp ce încerca să-şi cumpere droguri. Bărbatul riscă acum o nouă condamnare la închisoare, de la șase luni la trei ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Deținutul care a evadat din Penitenciarului Ploieşti a fost prins. Bărbatul a fost găsit ascuns într-o baracă din cartierul "Dalas"