Antena Meniu Search
x

Video Deținutul periculos care a evadat mai avea de ispășit doar câteva luni de închisoare. Reacția fratelui său când a aflat că a fugit

Un individ periculos, condamnat pentru tâlhării violente, a primit permisie să plece din penitenciar şi nu s-a mai întors. De 25 de ore, poliţiştii îl caută în toată ţara. Agenţii ne sfătuiesc să nu ne apropiem de el, dacă îl vedem, şi să sunăm imediat la 112.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 22.12.2022, 19:46

Vezi și

Fratele deținutului: În permisie a fost acasă. Nu știu ce o fi în capul lui, ce vrea el.

Fratele condamnatului care nu s-a mai întors la penitenciar nu îşi explică ce s-a întâmplat. Alexandru Panciş a fost închis la Jilava în 2019, ca pedeapsă pentru un şir de tâlhării violente comise după acelaşi tipar. Ameninţa casieri din magazine și case de pariuri că îi înjunghie dacă nu îi dau încasările. După gratii, părea că s-a liniştit, aşa că a câştigat dreptul la o permisie de cinci zile în ciuda trecutului său dur.

A ieșit în permisie și nu s-a mai întors la închisoare

Cosmin Dorobanțu, Federația Sindicatelor din ANP: Este surprinzător și pentru mine cum un asemenea deținut care a săvârșit majoritatea infracțiunilor cu violență a primit permisiunea de ieșire din penitenciar. Recompensa cu permisiunea de ieșire din penitenciar se acordă în baza unor criterii stabilite. Să aibă un comportament bun, să depună stăruință în activitățile la care participă.

Pe acelaşi subiect

Condamnatul în vârstă de 31 de ani a fost acasă, a stat cu familia, apoi a plecat fără să spună unde, susţine fratele lui.

Fratele deținutului: Nu știu absolut nimic de el de ieri. Nu s-a întors acasă. Trebuia să se ducă înapoi la penitenciar și nu a ajuns. Era supărat, era trist.

Când au văzut că nu se mai întoarce un condamnat, șefii penitenciarului Jilava au anunțat polițiștii, care au început să îl caute.

Bogdan Ghebaur, Poliția Capitalei: Semnalmentele lui au fost prelucrate cu toți polițiștii. Desfășoară activități în vederea depistării și reîncarcerării acestuia.

Bărbatul, care a fost dat şi în consemn la frontiere, mai avea de stat doar câteva luni la închisoare.

Bogdan Dinu, reporter Observator: La începutul lunii iunie a anului viitor, deținutul ar fi trebuit să se elibereze din penitenciar, după patru ani și patru luni de închisoare. Evadarea ar putea, însă, să îl coste alți trei ani în spatele gratiilor.

Condamnatul care nu s-a mai întors la penitenciar după permisie are un metru 89 înălţime, ochi căprui, ten măsliniu și tatuaje pe ambele brațe. Când a plecat din penitenciar purta hanorac şi blugi negri. Poliţiştii roagă pe oricine îl vede să sune la 112 ori să anunţe cea mai apropiată secţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Deținutul periculos care a evadat mai avea de ispășit doar câteva luni de închisoare. Reacția fratelui său când a aflat că a fugit