Antena Meniu Search
x

Video Dezastru la Baia Mare, în ziua de Crăciun. Pietoni uciși pe trotuar, după un impact devastator între două mașini

Doi oameni din Baia Mare, care mergeau pe trotuar, au fost uciși după ce două mașini s-au lovit violent. Din primele informații, șoferul unei dubițe a intrat în spatele unui taxi, acesta fiind aruncat pe trotuar.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.12.2020, 23:27

Vezi și

Update: Din primele informații, șoferul dubiței a circulat cu viteză foarte mare prin oraș, peste 100 km/h, a intrat pe contrasens, a lovit taxi-ul, pe care l-a proiectat într-un stâlp, a lovit și 3 pietoni de pe trotuar, doi dintre aceștia decedând. Al treilea pieton a fost rănit și i s-au acordat îngrijiri medicale.

Pietoni uciși pe trotuar, la Baia Mare

Atât dubița cât și taximetrul au ajuns pe trotuar și nu este încă foarte clar care dintre mașini a lovit mortal pietonii. Accidentul a avut loc la intersecția bulevardelor Traian cu Republicii.

La fața locului au sosit numeroase echipaje de salvatori, care au demarat operațiunile specifice. Din păcate, medicii nu au mai avut ce să facă pentru victime.

Niciunul dintre şoferi nu consumase băuturi alcoolice. Poliţiştii vor stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

În timpul cercetărilor, agenţii au fost martori la un alt impact. O tamponare provocată de un şofer, care - în loc să fie atent la volan - era cu privirea aţintită spre trotuar. 

Pe acelaşi bulevard din oraş, noaptea trecută, un şofer cu alcoolemie de 1,33 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost cât pe ce să provoace o altă tragedie. A intrat cu maşina frontal într-un autovehicul. Pagubele au fost doar materiale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Dezastru la Baia Mare, în ziua de Crăciun. Pietoni uciși pe trotuar, după un impact devastator între două mașini