Antena Meniu Search
x

Video Dezbrăcat pe jumătate, un buzoian și-a alergat și snopit iubita în plină stradă. Tânărul s-a baricadat apoi în apartament, amenințând că se omoară

Intervenţie dificilă pentru poliţiştii buzoieni. Aceştia au fost nevoiţi să negocieze mai multe ore cu un bărbat agresiv, care ameninţa că se aruncă de la etaj. Totul, după ce acesta şi-a lovit concubina în plină stradă, iar femeia s-a refugiat în sediul unei bănci. Angajaţii au apăsat butonul de panică, iar bărbatul s-a speriat şi a fugit, după care s-a încuiat în apartament. 

de Adrian Bonciu

la 19.05.2023, 09:20

Vezi și

Întreaga scenă s-a petrecut ieri după amiază, într-o zonă aglomerată din Buzău. O cameră de supraveghere a surprins totul. În imagini se vede cum agresorul, dezbrăcat până la brâu, o aleargă pe concubina sa şi o loveşte fără milă de mai multe ori. 

Femeie: Am auzit că a alergat-o pe ea pe aici. Cine e nu ştiu să vă spun...ce mi-au spus vecinii că e beţiv, că e un beţivan. 

Femeia a scăpat cu greu din mâinile agresorului. Doi bărbați, aflaţi pe stradă, i-au sărit în ajutor. Victima s-a refugiat în sediul unei bănci și le-a strigat angajaților să apese butonul de panică.

Martor: Au fost câteva persoane care l-au dat afară pe individ din bancă. 

Pe acelaşi subiect

Și-a bătut iubita pe stradă, apoi a amenințat că se sinucide

Imediat după incident, bărbatul a fugit în apartamentul său și s-a baricadat în interior. Acolo a amenințat că se aruncă de la etaj dacă cineva intră peste el. Timp de 4 ore negociatorii Poliției au încercat să îl determine pe bărbat să se predea. 

Martor: Ulterior au venit şi pompierii, SMURD-ul, ameninţase că dacă intră lumea peste el s-ar sinucide şi chestii de genu. 

Situația s-a detensionat abia după ce autorul scandalului a avut o discuție cu iubita sa. El a fost scos încătuşat din bloc și urcat mai apoi în duba poliției. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar împotriva lui a fost emis și un ordin de protecție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Dezbrăcat pe jumătate, un buzoian și-a alergat și snopit iubita în plină stradă. Tânărul s-a baricadat apoi în apartament, amenințând că se omoară