Antena Meniu Search
x

Video Un deputat AUR susține că fiul lui de 15 ani ar fi fost bătut și amenințat cu briceagul, într-un tramvai din Craiova: "Umplut de sânge. Se află în stare de șoc"

Ringo Dămureanu, un deputat AUR, susține că fiul său ar fi fost bătut și tâlhărit într-un tramvai din Craiova. Parlamentarul a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip unde a dat detalii despre modul în care s-ar fi pretrecut incidentul. 

de Redactia Observator

la 18.05.2023, 11:48

Un deputat AUR susține că fiul lui de 15 ani ar fi fost bătut și amenințat cu briceagul, într-un tramvai din Craiova
Un deputat AUR susține că fiul lui de 15 ani ar fi fost bătut și amenințat cu briceagul, într-un tramvai din Craiova - Capturi Facebook / Deputat Ringo Dămureanu

Ringo Dămureanu, deputat AUR, a făcut public incidentul pe pagina sa de Facebook. Parlamentarul a povestit despre cum fiul său și un alt coleg de școală, amândoi în vârstă de 15 ani, ar fi fost tâlhăriți și amenințați cu un briceag ce alți adolescenți, potrivit Adevărul.ro.

„Fiul meu, Victor, 15 ani, a fost astăzi amenințat cu briceagul, lovit repetat în cap, umplut de sânge, cu ceasul de la mână spart, de o gașcă de 6-7 tineri de etnie. La sfârșit, a fost amenințat: "te termin, ne mai vedem noi". Colegul lui a fost lovit, tâlhărit și i s-a rupt plăsuța cu cumpărături. Ambii copii se află în stare de șoc. Poliția craioveană face cercetări", a scris deputatul Ringo Dămureanu e pagina sa de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Cei doi băieți spun că ar fi fost atacați din senin

Deputatul i-a filmat pe cei doi adolescenți și a publicat, de asemenea, și mărturia lor. Băieții susțin că agresorii i-ar fi atacat fără niciun motiv, lovindu-i din senin. Apoi, grupul i-ar fi amenințat cu un cuțit, pentru a scoate bunurile pe care cei doi le aveau în buzuare. 

Vatmanul a declarat că nu a auzit țipetele copiilor și că nimeni nu l-a anunțat de cele ce se petrec în spatele său. Polițiștii au început cercetările în acest caz. 

„Un bărbat din municipiul Craiova le-a declarat polițiștilor că fiul său și un coleg de clasă al acestuia, ambii de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea București, ar fi fost agresați de un grup de 4-5 tineri ce se aflau de asemenea în tramvai. În urma conflictului, unui minor i-ar fi fost spart ceasul de la mână, iar celui de-al doilea i-ar fi fost sustrasă suma de 5 lei", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un deputat AUR susține că fiul lui de 15 ani ar fi fost bătut și amenințat cu briceagul, într-un tramvai din Craiova: "Umplut de sânge. Se află în stare de șoc"