Antena Meniu Search
x

Video "Dintr-o dată, s-a auzit o bubuitură". Un băiat de 18 ani s-a prăbușit în gol de pe un bloc, în Galați. Tânărul este în comă

Incident şocant, ieri după amiază, într-un cartier din Galaţi. Un tânăr de 18 ani se zbate între viaţă şi moarte la spital, după ce a căzut de pe un bloc de patru etaje. Mai mulţi liceeni care treceau prin zonă l-au găsit pe băiat şi au sunat la 112. Acesta a fost transportat în comă la spital, iar poliţiştii urmează să stabilească dacă a încercat să se sinucidă sau dacă a fost vorba doar despre un teribil accident. Atenţie, vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 09:48

Vezi și

Tânărul de 18 ani era cunoscut ca un elev model, cu note bune la învăţătură. Locuia cu părinţii la etajul doi al unui bloc din Galaţi, iar ieri, după ce s-a întors de la şcoală, băiatul s-a urcat pe bloc.

  • Martor: Mergeam pe trotuar şi eram acolo pe scările acelea, iar dintr-o dată s-a auzit o bubuitură mare. Când ne-am întors... era omul jos.

Speriaţi, tinerii au sunat imediat după ajutor.

Eugen Chiriţă, ISU Galaţi: Echipajul SMURD de terapie intensivă a acţionat pentru acordarea primului ajutor medical, în cazul unui tânăr de 18 ani, cu cădere de la înălţime. Acesta a suferit multiple traumatisme, membrul superior fracturat, traumatisme toracice şi craniene. 

Pe acelaşi subiect

Vecinii sunt şocaţi și au despre băiat doar cuvinte de laudă

  • E un băiat foarte cuminte. Nici nu prea îl vedeam pe scară. 
  • Ştiu că e un băiat liniştit. E un băiat cuminte şi învăţa şi bine.
  • O familie foarte bună. Un copil foarte bun. 

Tânărul se află în stare gravă la spital. Poliţiştii urmează acum să stabilească dacă băiatul a vrut să se sinucidă sau daca e vorba despre un teribil accident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Dintr-o dată, s-a auzit o bubuitură". Un băiat de 18 ani s-a prăbușit în gol de pe un bloc, în Galați. Tânărul este în comă