Antena Meniu Search
x

Video "Dintr-o lovitură, în inimă direct". Cristinel, capul unei familii cu doi copilaşi, a fost înjunghiat mortal de vecinul lui, într-un bar din Mehedinţi

Un bar dintr-o localitate mehedinţeană a devenit scena unei crime înfiorătoare, noaptea trecută. Un bărbat de 39 de ani, tată a doi copii, a fost răpus de o singură lovitură de cuţit. Călău i-ar fi fost un vecin. Cei doi se cunoşteau de ani de zile. Consătenii s-au întâlnit la cărciuma din sat, iar de la jigniri şi bătăi, s-a ajuns la înjunghiere. Făptaşul s-a făcut imediat nevăzut. Atenţie, urmează detalii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 19.02.2024, 07:52

Vezi și

Soţia victimei: Pe viaţă! Pe viaţă să îi dea!

Este rugămintea disperată a unei soţii îndurerate după ce, aflându-se cu cei doi copiii acasă, la un moment dat a primit un apel ce avea să-i schimbe soarta pentru totdeauna. Soţul său, Cristinel, o suna să o anunţe că întârzia pentru că un vecin recalcitrant nu îl lăsa să părăsească barul. Bărbatul nu a bănuit o secundă că acelea urmau să-i fie ultimele clipe din viaţă.

Soţia victimei: Am vorbit cu el la telefon, s-a luat cu el şi tot îl înjura. I-am spus să vină acasă şi nu a venit. Şi acum a venit în tron.

O singură lovitură de cuţit, fatală

Pe acelaşi subiect

Imediat după ce a închis apelul, Cristinel a fost surprins de către agresor cu o lovitură de cuţit. Bărbatul a căzut ca secerat.

Martor: I-a dat cu cuţitul dintr-o singură lovitură, în inimă direct. 

În timp ce viaţa bărbatului se scurgea cu fiecare secundă, făptaşul s-a făcut nevăzut. Însă, un alt bărbat din bar, martor la tragedie, a dat alarma. Locul a fost imediat împânzit de criminalişti.

Vecin: E un criminal nenorocit care trebuie pedepsit conform legii, dar legile astea mi se par prea blânde pentru asemenea oameni, care săvârşesc fapte de genul ăsta.

Sfâşiate de durere, rudele victimei au venit într-un suflet, dar medicii nu l-au mai putut salva pe bărbat.

Bărbatul era singurul sprijin financiar al familiei

Mătuşă: Ne-a nenorocit! Are doi copii, au rămas pe drumuri.

Verişor: Are doi copilaşi, vine omul să bea o bere... e şi verişorul meu primar. Mă gândesc şi acasă. Stau şi mă gândesc cum să-i spun. 

Trupul neînsufleţit al victimei a fost transportat la medicină legală, iar cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » "Dintr-o lovitură, în inimă direct". Cristinel, capul unei familii cu doi copilaşi, a fost înjunghiat mortal de vecinul lui, într-un bar din Mehedinţi