Antena Meniu Search
x

Dinu Pescariu face mărturii explozive după ce a fost acuzat în dosarul Cutezătorii. Partide de tenis şi întâlniri cu cei care au condus România (VIDEO)

Dinu Pescariu a vorbit cu reporterii Observator pentru prima dată după ce a fost pus sub acuzare într-un nou dosar, Cutezătorii.

Vezi și

Dinu Pescariu a vorbit cu reporterii Observator pentru prima dată după ce a fost pus sub acuzare într-un nou dosar, Cutezătorii.

A făcut mărturisiri chiar din interioriul bazei sportive de lux, pentru care acum trebuie să dea explicaţii în faţa procurorilor. A recunoscut că în complexul sportiv şi-au dat întâlniri oameni care conduc România. A vorbit despre fostul prim adjunct SRI Florian Coldea, de partidele de tenis cu Victor Ponta sau despre întâlnirile cu fostul preşedinte al României, Traian Băsescu.

Pescariu este cercetat sub control judiciar pentru instigare la abuz în serviciu. Nu s-a ferit să facă dezvăluiri despre denunţurile sale sau despre vizitele din biroul Laurei Codruţa Kovesi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Dinu Pescariu face mărturii explozive după ce a fost acuzat în dosarul Cutezătorii. Partide de tenis şi întâlniri cu cei care au condus România (VIDEO)