Antena Meniu Search
x

Caz şocant la Iaşi! Directorul Bibliotecii Centrale Universitare şi soţia sa au fost găsiţi morţi în casă, în prima zi de Crăciun

Descoperire şocantă la Iaşi, în ziua de Crăciun. Directorul Bibliotecii Centrale Universitare şi soţia sa au fost găsiţi morţi în casă.

Vezi și

Descoperire şocantă la Iaşi, în ziua de Crăciun. Directorul Bibliotecii Centrale Universitare şi soţia sa au fost găsiţi morţi în casă. Criminaliştii cred că este vorba despre o crimă urmată de sinucidere.

Anchetatorii din Iaşi nu exclud nici varianta ca cei doi să fi fost ucişi. O rudă i-a găsit fără suflare. A mers până la ei acasă pentru a vedea ce s-a întâmplat, de nu au mai ajuns la masa de Crăciun.

Imediat au fost alertaţi criminaliştii care în scurt timp au început ancheta. Potrivit unor surse judiciare, femeia ar avea urme de violenţă pe corp, iar el ar fi fost găsit spânzurat.

Aceste indicii i-a făcut pe poliţişti să creadă că femeia a fost ucisă, apoi soţul ei, în vârstă de 41 de ani, s-ar fi sinucis.

Oricum, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva. Nimeni nu ştie ca cei doi să fi avut probleme. Nu aveau copii, iar vecinii spun ca nu i-au văzut niciodată certându-se.

În 2015, el a fost numit director al Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Emi­nescu" din Iaşi. Ea lucra în mediul privat.

Erau doi oameni cu o situaţie financiară foarte bună. Şi, în ultimii ani, au colaborat pentru traducerea mai multor volume de istorie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Caz şocant la Iaşi! Directorul Bibliotecii Centrale Universitare şi soţia sa au fost găsiţi morţi în casă, în prima zi de Crăciun