Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Director din Primăria Mangalia, prins în flagrant de DNA când primea mită. A cerut 15.000 de euro unui om de afaceri

Scandal de corupţie la vârf, în Mangalia. Directorul societăţii de termoficare, care aparţine Consiliului Local, a fost arestat după ce a fost prins în flagrant de DNA. Directorul cerea bani de la comercianţi şi promitea că le rezolvă problemele la primărie.

de Cristina Niță

la 10.07.2024 , 14:03

Anchetatorii au stabilit că directorul din Primăria Mangalia, Doru Colgiu, ar fi pretins suma de 15.000 de euro pentru a-l ajuta pe un om de afaceri să-şi desfăşoarea activitatea în cadrul unei societăţi comerciale fără autorizaţie. El a fost prins în momentul în care a primit 60.000 de lei, bani pretinşi iniţial din suma de 15.000 de euro.

Anchetatorii DNA au organizat un flagrant. A fost dus la audieri şi reţinut pentru 24 de ore, pentru trafic de influenţă. Astăzi, 10 iulie, va fi prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. A fost organizată şi o percheziţie domiciliară, iar din casa lui Doru Colgiu au fost ridicate diferite sume de bani.

Vezi și
Cristina Niță Like

Ce iubesc la profesia asta? E simplu. Faptul că nicio zi nu seamănă cu cealaltă. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Director din Primăria Mangalia, prins în flagrant de DNA când primea mită. A cerut 15.000 de euro unui om de afaceri