Antena Meniu Search
x

Foto Directorul CEC Bank Vaslui a murit electrocutat. S-a apucat de montat panouri solare noaptea, după o ploaie

Adrian Tonița, directorul sucursalei CEC Bank Vaslui, a murit electrocutat după ce s-a apucat să monteze panouri solare noaptea. Era ora 21:45 și tocmai trecuse o furtună, transmite publicația vasluiană Vremea Nouă. Paramedicii n-au putut face nimic pentru a-l salva.

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 17:30

Directorul CEC Vaslui a murit electrocutat
Directorul CEC Bank Vaslui a murit electrocutat, după ce s-a apucat de montat panouri solare noaptea, după o ploaie - Shutterstock / Vremea Nouă

Vestea morții directorului CEC Bank a picat ca un trăznet pentru familie și apropiați. Bârlădenii vorbesc de un blestem, pentru că în urmă cu opt ani bărbatului i-a ars casa. Persoanele care l-au cunoscut se întreabă ce l-a îndemnat pe bărbatul în toată firea să se urce pe casă și să monteze panouri solare, în jurul orei 21:45, ținând cont că tocmai plouase.

Două ambulanțe s-au deplasat imediat la fața locului și au încercat resuscitarea acestuia, însă fără țanse de reușită. S-a constatat decesul, iar trupul acestuia a fost trimis pentru autopsie la Vaslui, la Medicină Legală.

Director CEC din Vaslui, electrocutat. "Moartea sa este una violentă și dacă mă întrebați pe mine, inexplicabilă"

"Nu ne vine să credem! Un om atât de jovial, atât de bun și un profesionist, să plece de lângă noi atât de devreme! Avea doar 56 de ani și toată viața înainte! Moartea sa este una violentă și dacă mă întrebați pe mine, inexplicabilă. Dar probabil că așa i-a fost scris", a declarat un angajat de la CEC, care din respect pentru familie a preferat să rămână în anonimat.

Potrivit sursei citate, reprezentanții Spitalului Județean Vaslui au confirmat moartea directorului de la CEC, spunând că în câteva ore trupul neînsuflețit al acestuia va fi predat familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Directorul CEC Bank Vaslui a murit electrocutat. S-a apucat de montat panouri solare noaptea, după o ploaie