Antena Meniu Search
x

Video Discuţii tensionate între localnicii din Crevedia şi reprezentanţii firmei de GPL. Cum au reacţionat oamenii când li s-au propus despăgubiri

Explozia din Crevedia. În timp ce familiile din Crevedia îşi îngroapă morţii, în spitalele din ţară şi din străinătate tot mai multe victime ale exploziei luptă pentru viaţă. Din păcate, încă un pacient internat în stare foarte gravă, la spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, a murit în această dimineaţă. Este al cincilea deces înregistrat după exploziile de la Crevedia, localitatea care se împarte acum între înmormântări şi proteste. Ieri, vă reamintim, patronii staţiei GPL şi-au trimis reprezentanţii la Crevedia să le ofere bani localnicilor.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 05.09.2023, 13:01

Vezi și

Ieri, la Primăria Crevedia a fost o discuţie destul de tensionată între reprezentanţii staţiei GPL (n.red. un avocat, administratorul firmei şi un inginer) şi oamenii din comună. Cu greu s-au înţeles. Mai apoi, reprezentanţii staţiei GPL au plecat pe teren pentru a vorbi cu localnicii şi pentru a vedea pagubele produse de explozie. Acord între cele două părţi nu există şi asta pentru că fiecare localnic în parte va decide dacă acceptă sau nu ajutorul firmei. E un contract pe care localnicii din Crevedia îl privesc cu scepticism şi asta pentru că vor să devină părţi civile în procesul de daune şi se tem ca acest contract să nu le anuleze acest drept.

Între timp, astăzi, 5 septembrie, la biserica din Crevedia are loc înmormântarea celei de-a treia victime a exploziei. După înmormântarea, oamenii se vor îndrepta către Primărie pentru a protesta. Rămâne ce văzut ce cerinţe vor avea către administraţia locală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Discuţii tensionate între localnicii din Crevedia şi reprezentanţii firmei de GPL. Cum au reacţionat oamenii când li s-au propus despăgubiri