Antena Meniu Search
x

Video Reprezentanţii firmei GPL vin pentru prima dată să discute cu familiile afectate de explozia din Crevedia. Mesajul care circulă prin comună

Explozia din Crevedia.  În ziua în care bilanţul morţilor de la Crevedia a crescut, o a patra victimă fiind declarată decedată la Spitalul Floreasca, reprezentanţii firmei de GPL vin în Crevedia pentru a discuta cu oamenii şi pentru a le oferi despăgubiri.

de Redactia Observator

la 04.09.2023, 13:40

Vezi și

Potrivit unor surse, în Crevedia nu ar ajunge patronii firmei de GPL, ci un administrator al firmei, un avocat şi un inginer. Aceleaşi surse susţin că firma din Caracal ar dori să despăgubească familiile afectate de explozie cu aproximativ 6.000 de euro.

Peste 50 de persoane, majoritatea pompieri, au fost rănite în urma exploziilor

Întâlnirea este programată să aibă loc în jurul orei 14:00, dar totul s-ar putea transforma într-un scandal de proporţii. Localnicii au anunțat că sunt revoltați şi că au în plan să intre peste edilul Florin Petre, în primărie. În ultimele zile, prin Crevedia a circulat un mesaj prin care locuitorii sunt sfătuiţi să fie foarte atenţi ce semnează, dacă au de gând să semneze vreun act cu reprezentanţii firmei de GPL, pentru că s-ar putea să se nu mai poată constitui părţi civile într-un viitor proces.

Peste 50 de persoane, majoritatea pompieri, au fost rănite în urma exploziilor produse în 26 august la staţia GPL din Crevedia. În acest moment mai sunt 2 pacienţi în stare critică: 1 la Spitalul Clinic de Urgenţă “Bagdasar Arseni” Bucureşti şi u altul la o clinică specializată din Italia. De asemenea, mai sunt internaţi în spitale din Capitală 16 pacienţi aflaţi în stare medie sau uşoară, iar în străinătate sunt în total 12 pacienţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Reprezentanţii firmei GPL vin pentru prima dată să discute cu familiile afectate de explozia din Crevedia. Mesajul care circulă prin comună