Antena Meniu Search
x

Video Distracţie până la două dimineaţa în Centrul Vechi. A fost prima noapte cu program prelungit la terase şi cluburi

A fost prima noapte cu program prelungit la cluburi şi terase. Clienţii s-au distrat până la două dimineaţa pe străduţele înguste din Centrul Vechi. Mulţi au recunoscut că habar nu aveau de noile măsuri de relaxare, dar spun că acestea  sunt binevenite după atâtea luni de restricţii. În cluburi... au intrat doar cei vaccinaţi.

de Alexandra Bucuroiu

la 02.07.2021, 08:41

Vezi și

Tinerii au dat năvală în Centrul Vechi din Bucureşti în prima noapte în care terasele şi cluburile au fost deschise până la ora 2:00. Au dansat şi au chefuit atât în cluburi, cât şi la terase ori pe străduţele înguste. Cluburile şi barurile pot funcţiona la capacitate maximă doar dacă toţi petrecăreţii sunt vaccinaţi. "Am Pfizerul făcut şi rapelul ce crezi, sunt vaccinat, sunt pregătit pentru noi seri de petreceri", spune un tânăr. 

Unii dintre cheflii nu ştiau că se pot distra până mai târziu. Oricum aveau planul pregătit de acasă: "Mă duc acolo pe bordură şi beau cu băieţii".

Patronii teraselor încă resimt efectele pandemiei

Dar sunt optimişti că vor avea din nou clienţi, odată cu noile relaxări. "Sperăm că programul până la ora 2 ne va aduce clienţii de care avem şi noi nevoie şi va aduce atmosfera de care are nevoie toată lumea" - Tiberiu Crăciun, proprietar terasă.

Şi pensiunile, hotelurile şi sălile de fitness pot funcţiona de acum la capacitate maximă. Iar concertele pot fi organizate în aer liber, cu mai mult de 2.500 de spectatori, dacă fiecăruia i se asigură un spaţiu de 1 metru pătrat. Toţi trebuie să fie vaccinaţi şi să poarte mască. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Distracţie până la două dimineaţa în Centrul Vechi. A fost prima noapte cu program prelungit la terase şi cluburi