Antena Meniu Search
x

Video Distracţie pentru cei mici la un centru de echitaţie din Craiova. Poneii Gogu şi Mia, preferaţii copiilor

Nu toţi au ales să-şi petreacă weekendul la mare sau la munte. Unii au preferat să se relaxeze mai aproape de casă, dar departe de agitaţia urbană. Un centru de echitaţie din apropiere de Craiova, spre exemplu, a fost o alternativă perfectă. Mai ales că acesta are în apropiere şi un loc de joacă cu tiroliene sau spaţii pentru căţărat, perfecte pentru cei mici.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 02.05.2022, 08:20

Vezi și

Vedetele centrului sunt Gogu şi Mia, doi ponei, pe care copii adoră să îi pieptene, să le aducă gustări, dar şi să îi călărească în jurul fermei. Copiii mai mari sunt la un alt nivel. Sofia călăreşte de aproape doi ani şi a trecut deja de etapa de începător. Dacă eşti pasionat de echitaţie şi iubeşti animalele, vei depăşi orice provocare, ne spune ea.

Caii din centrele în care se lucrează cu cei mici sunt blânzi şi răbdători. Iar tehnicile se învaţă cu atât mai uşor, cu cât copiii se urcă pe cal la vârste mai mici. "Le explicăm greşelile pe care le fac şi se, prind destul de repede la vârste fragede. Copiii interacţionează foarte mult cu animalele. După ce îşi termină sesiunea de joacă cu căluţii, poneii, căţeluşi, toate vietăţile din această curte, se retrag către locul de joacă", a declarat Robert Iancu - instructor.

Alături de animale şi în parcul de aventură, copiii vor rămâne ocupaţi câteva ore bune. Timp suficient pentru ca părinţii să se bucure de un răgaz bine meritat. Cei ce vor să se relaxeze împreună cu familia în centrul de echitaţie trebuie să-şi facă programare din timp, pentru că weekedurile viitoare se anunţă din ce în ce mai aglomerate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Distracţie pentru cei mici la un centru de echitaţie din Craiova. Poneii Gogu şi Mia, preferaţii copiilor