Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Noi detalii despre Sunnery James şi Ryan Marciano, dj-ii prinşi cu droguri pe aeroportul din Iaşi. Olandezii sunt aşteptaţi din nou în România

Sunnery James şi Ryan Marciano, dj-ii prinşi cu droguri pe aeroportul din Iaşi, urmau să urce şi pe scena altor festivaluri din România din această vară.

de Redactia Observator

la 01.06.2018 , 19:16

Sunnery James şi Ryan Marciano, dj-ii prinşi cu droguri pe aeroportul din Iaşi, ar urma să urce şi pe scena altor festivaluri din România din această vară. 

Sunnery James şi Ryan Marciano au fost printre primii artişti confirmaţi la unul dintre cele mai aşteptate festivaluri de la malul Mării Negre, Neversea 2018, care va avea loc între 5 si 8 iulie.

După un show incendiar la ediţia trecută, Sunnery James şi Ryan Marciano au anunţat că revin la Untold 2018, cea de-a patra ediţie a festivalului de la Cluj urmând să se desfăşoare între 2 și 5 august, pe Cluj Arena.

Articolul continuă după reclamă

Cei doi DJ olandezi, Sunnery James şi Ryan Marciano, au mixat cu o seară în urma reţinerii lor pentru droguri la festivalul Afterhills de la Iaşi.

Comportamentul le-ar fi dat de bănuit angajaţilor de la Aeroportul Internaţional Iaşi, care i-au supus la un control mai amănunţit, moment în care au descoperit asupra lor droguri. 

Potrivit ultimelor informaţii, asupra lui Marciano au fost găsită cantitatea de 1,04 grame canabis, urmând să fie întocmit dosar penal pentru deţinere de droguri. Poliţiştii au găsit în bagajul lui Sunnery mai multe pastile suspecte, despre care DJ-ul spune că sunt vitamine.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Noi detalii despre Sunnery James şi Ryan Marciano, dj-ii prinşi cu droguri pe aeroportul din Iaşi. Olandezii sunt aşteptaţi din nou în România