Antena Meniu Search
x

Video DN1 arată ca după război, şoferii fac slalom printre gropi. Drumarii spun că aşteaptă vremea caldă ca să-l repare

Drumul Naţional 1, folosit de românii care vor să ajungă la munte, în staţiunile de pe Valea Prahovei, a devenit un coşmar pentru şoferi. Pe lângă aglomeraţie, cei care merg cu maşina pe DN1 trebuie să facă slalom printre gropi. Autorităţile vin cu o explicaţie halucinantă: e prea frig pentru a-l repara.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 24.03.2021, 09:34

Vezi și

DN 1 arată ca după război. Pe o porţiune de aproape 100 de kilometri, şoferii trebuie să facă slalom printre cratere. Cele mai multe dintre ele nu sunt semnalizate, iar din cauza gropilor mari se petrec nenumărate accidente.

Claudiu Loghin, reporter: Suntem pe Drumul Naţional 1, între Brașov și Făgăraș. Șoferii sunt nevoiți să facă un adevărat slalom printre gropi, într-o zonă cu curbe deosebit de periculoase.

Dacă nu sunt atenţi şi nu evită gropile, pot rămâne cu maşina în drum. Nu puţini sunt cei care au fost nevoiţi să tragă pe dreapta.

S-a auzit o bubuitură foarte mare și vedeți și dumneavoastră. O să mergem la o vulcanizare, remediem problema și mergem mai departe.

Pe acelaşi subiect

Mergeam normal pe drum şi, dintr-o dată, a apărut o groapă foarte mare, în faţa mea. N-am mai avut ce să fac, cum să o evit. Acum ce o să faceţi? Nu ştim, o să căutăm o vulcanizare sau pe cineva care să ne ajute.

În cazul în care, neputând fi evitată groapa, sare cauciuc, se distruge jantă, poate să se rupă brațul, te bagă pe contrasens, te-a luat tirul și ...

Drumarii aşteaptă vremea caldă

Drumul este administrat, pe acest sector, de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov. Reprezentanţii instituției dau însă vina pe vreme şi spun că vor petici drumul... când primăvara se va face simţită şi în termometre.

Elekes Robert, purtător de cuvânt DRDP Brașov: Facem tot posibilul și așteptăm vremea caldă, ca în sfârșit să putem să începem reparațiile și cu mixtură la cald.

Momentan, reprezentanţii companiei de drumuri au două soluții pentru problema gropilor de pe DN1: fie le astupă cu asfalt rece, reparație care ține doar câteva zile, fie nivelează tot stratul de uzură în zonele cu cele mai multe gropi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » DN1 arată ca după război, şoferii fac slalom printre gropi. Drumarii spun că aşteaptă vremea caldă ca să-l repare