Antena Meniu Search
x

Bărbat cu arsuri grave după ce o butelie i-a explodat în faţă. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu, în Argeş

Pompierii din Argeș intervin duminică în comuna Priboieni, unde a avut loc o explozie urmată de incendiu într-o gospodărie.

de Redactia Observator

la 03.03.2024, 11:08

Bărbat cu arsuri grave după ce o butelie i-a explodat în faţă. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu, în Argeş
Bărbat cu arsuri grave după ce o butelie i-a explodat în faţă. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu, în Argeş - Shutterstock

Potrivit ISU Argeș, pompierii au fost solicitați duminică dimineața să intervină în cazul unei explozii produsă în camera centralei unei gospodării din comuna Priboieni.

Este vorba despre o explozie urmată de incendiu, flăcările manifestându-se în camera centralei, pe o suprafață de aproximativ 15 metri pătrați.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș a preluat o victimă care prezintă arsuri pe corp, în sprijinul acestuia intervenind și o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă.

Potrivit IPJ Argeș, este vorba de un bărbat de 67 de ani, care ar fi suferit leziuni ca urmare a unei deflagrații provocată de manevrarea necorespunzătoare a unei butelii de voiaj, în camera centralei termice din locuința acestuia.

Victima a fost transportată la spital.

„Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză urmează să fie întocmit un dosar penal”, a transmis Poliția Argeș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Bărbat cu arsuri grave după ce o butelie i-a explodat în faţă. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu, în Argeş