Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Doamne fereşte!" Bogdan şi Rareş, doi tineri poliţişti, au murit într-un accident înfiorător. BMW-ul lor s-a rupt în două într-un stâlp, la ieşirea din Târgu Lăpuş

Tragedie pe o şosea din Maramureş. Doi poliţişti au murit, iar colega lor a ajuns de urgenţă la spital, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un stâlp şi s-a rupt efectiv în două. Unul dintre agenţi a murit pe loc, celălalt în ambulanţă, spre spital. Colegii poliţişti au transmis mesaje de condoleanţe şi continuă ancheta pentru a reface filmul accidentului. 

de Redactia Observator

la 03.08.2024 , 10:36

"Doamne fereşte!" Bogdan şi Rareş, doi tineri poliţişti, au murit într-un accident înfiorător. BMW-ul lor s-a rupt în două într-un stâlp, la ieşirea din Târgu Lăpuş

"Din oraş a venit, a zis. Doamne fereşte!"

Unul dintre poliţişti a murit pe loc, celălalt în ambulanţă

Sunt imagini dramatice, filmate seara trecută pe DJ 109F, la ieşirea din localitatea Târgu Lăpuş. Salvatorii duc o luptă contracronometru pentru a scoate din epava maşinii trei tineri poliţişti. 

Articolul continuă după reclamă

Gheorghe Goth, IPJ Maramureş: Ocupanţii autoturismului erau cadre MAI. Din păcate, două persoane au decedat. Toţi colegii din cadrul IPJ Maramureş sunt alături de familiile îndoliate ale celor doi colegii decedaţi.

Pe acelaşi subiect

O poliţistă a fost rănită şi a ajuns de urgenţă la spital

La volan era un tânăr de 28 de ani. La un moment dat a pierdut controlul şi s-a izbit de un stâlp de pe marginea drumului. Impactul a fost atât de nimicitor încât autoturismul s-a rupt în două. Salvatorii l-au găsit în stare gravă - au reuşit să îl stabilizeze, însă pe drumul către spital inima lui a cedat. 

Celelalte două vicime sunt Alexandra şi Bogdan, de 23 şi 25 de ani. Erau colegi de muncă şi se întorceau spre casă cu prietenul lor, care venise să îi ia cu maşina când au ieşit din tură. Pentru Bogdan impactul a fost fatal. Fata a ajuns de urgenţă la spital.

Mihai Iuhas, medic primar: Este constientă, stabilă cu un traumatism cranian şi fractură la membrele inferioare. Urmează să fie investigată şi să se ia o decizie terapeutică pentru ea.

Inspectoratul de Poliţie Maramureş şi-a exprimat, într-o postare pe Facebook, regretul pentru pierderea celor doi colegi. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili cum s-a ajuns la o astfel de tragedie. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi dus flori sau alte cadouri în prima zi de şcoală?
Observator » Evenimente » "Doamne fereşte!" Bogdan şi Rareş, doi tineri poliţişti, au murit într-un accident înfiorător. BMW-ul lor s-a rupt în două într-un stâlp, la ieşirea din Târgu Lăpuş