Antena Meniu Search
x

Doar cu „Jurnalul Național”. Povestiri de groază în „Thriller”

Închideţi bine uşile, trageţi obloanele şi pregătiţi-vă să fiţi înspăimântaţi de o captivanta antologie de literatura politista si suspans, pe care le veţi citi cu sufletul la gură, adunate in doua volume: Thriller

Închideţi bine uşile, trageţi obloanele şi pregătiţi-vă să fiţi înspăimântaţi de o captivanta antologie de literatura politista si suspans, pe care le veţi citi cu sufletul la gură, adunate in doua volume: Thriller. 

Apariţia acestei antologii, în 2006, a constituit un eveniment literar îndelung aşteptat, deopotrivă de critici cât şi de public, Thriller fiind prima colecţie de proză scurtă de gen, şi cuprinzând 30 de povestiri scrise de 32 dintre cei mai renumiţi şi premiaţi scriitori americani contemporani de literatură thriller, poliţistă sau de suspans, cu toţii membri ai asociaţiei International Thriller Writers, Inc. (ITW). James Patterson, editorul acestei remarcabile antologii, este unul dintre cei mai bine cotaţi autori americani la ora actuală, cu mai multe bestselleruri la activ, dintre care două au cunoscut ecranizări de succes.

Aşadar, o carte captivantă prin subiectele diverse şi atmosfera percutantă pe care fiecare autor în parte reuşeşte să o creeze.

Nu pierde de vineri, 18 septembrie, pachetul cu cele doua carti la pretul special, numai impreuna cu Jurnalul National. Atentie, stoc limitat!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Doar cu „Jurnalul Național”. Povestiri de groază în „Thriller”