Antena Meniu Search
x

Doi bărbaţi, cercetaţi după ce au folosit certificatele verzi ale altor persoane pentru a intra la "păcănele"

Doi bărbaţi din judeţul Ialomiţa sunt cercetaţi penal pentru fals privind identitatea după ce au folosit certificate verzi ale altor persoane pentru a intra într-o sală de jocuri şi într-un centru comercial, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 17.01.2022, 17:04

Doi bărbaţi, cercetaţi după ce au folosit certificatele verzi ale altor persoane pentru a intra la "păcănele"
- Shutterstock (imagine ilustrativă)

Potrivit IPJ Ialomiţa, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Slobozia au verificat, la persoanele aflate la o sală de jocuri din municipiul Slobozia, certificatele verzi digitale ce atestă vaccinarea împotriva virusului SARS-CoV-2. Unul dintre bărbaţi, de 44 de ani, a prezentat pe telefonul mobil un certificat digital verde, în urma verificărilor în bazele de date reieşind că nu aparţine persoanei legitimate, acesta declarând ulterior poliţiştilor că este al unui vecin.

De asemenea, în cadrul verificărilor făcute în incinta unui centru comercial din municipiul Slobozia, un alt bărbat, în vârstă de 46 de ani, a prezentat poliţiştilor un certificat digital, reieşind în urma cercetărilor că fotografia ce apare în dreptul persoanei pe numele căreia era emis documentul nu corespunde cu fizionomia celei legitimate. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale privind fals privind identitatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Intenţionaţi să cumpăraţi mai multe produse româneşti dacă adaosul comercial la acestea va fi plafonat?
Observator » Evenimente » Doi bărbaţi, cercetaţi după ce au folosit certificatele verzi ale altor persoane pentru a intra la "păcănele"