Antena Meniu Search
x

Doi bărbaţi, de 20 şi 38 de ani, loviţi de maşină pe Şoseaua Fundeni din Bucureşti. Pietonii au ajuns la spital

Accident rutier în Bucureşti, pe Şoseaua Fundeni. Doi pietoni au fost răniţi după ce o maşină i-a izbit. Bărbaţii în vârstă de 38, respectiv 20 de ani au fost transportaţi la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Potrivit primelor informaţii, ar fi vorba despre o neacordare de prioritate.

de Redactia Observator

la 30.11.2023, 21:35

Doi pietoni au fost răniţi pe Şoseaua Fundeni
Doi pietoni au fost răniţi pe Şoseaua Fundeni

Două persoane au fost rănite, joi seară, într-un accident rutier produs pe Şoseaua Fundeni din Bucureşti. Este vorba despre doi bărbaţi, care au fost loviţi de o maşină, cel mai probabil fiind vorba despre neacordare de prioritate.

Accident pe Şoseaua Fundeni din Bucureşti

”La data de 30 Noiembrie, în jurul orei 17.20, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie. Conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe Şos. Fundeni, dinspre Şos. Colentina către Şos. Pantelimon, când a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 161, a surprins şi accidentat doi pietoni”, anunţă, joi seară, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată de news.ro a precizat că, în urma accidentului de circulaţie, a rezultat rănirea celor doi pietoni, doi bărbaţi în vârstă de 38, respectiv 20 de ani.

”Aceştia au fost transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatele etilotest şi DrugTest, rezultatele indicate fiind “zero” pentru consumul de băuturi alcoolice şi “negativ” pentru consumul de substanţe interzise”, a mai transmis sursa citată.

În continuare, poliţiştii Brigăzii Rutiere efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului de circulaţie. Surse din anchetă au precizat că, din primele date, pare a fi vorba despre o neacordare de prioritate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Doi bărbaţi, de 20 şi 38 de ani, loviţi de maşină pe Şoseaua Fundeni din Bucureşti. Pietonii au ajuns la spital