Antena Meniu Search
x

Doi bărbaţi din Argeş au crescut cannabis într-un solar, în propria locuinţă. Poliţiştii au găsit 25 de culturi

Descoperire neaşteptată în timpul unei percheziţii în localitatea Ștefănești, la locuinţa unor persoane bănuite de trafic de droguri. O persoană a fost arestată preventiv.

de Redactia Observator

la 21.07.2023, 15:52

Doi bărbaţi din Argeş au crescut cannabis într-un solar, în propria locuinţă. Poliţiştii au găsit 25 de culturi - Shutterstock

Polițiștii au descoperit o cultură de cannabis în timpul unei percheziții făcute în localitatea Ștefănești în locuința a două persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

Indivizii cultivau cannabis în propria locuinţă

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate împreună cu procurorii DIICOT Pitești au făcut joi o percheziție domiciliară în localitatea Ștefănești, la locuința a două persoane bănuite de trafic de droguri de risc. În urma percheziției, au fost confiscate 25 de plante de cannabis, în diferite stadii de dezvoltare, 3 grindere, 5 grame de cannabis, porționate pentru consum, o țigaretă confecționată artizanal, conținând substanțe interzise, 3 telefoane mobile, precum și mai multe ustensile și instalații utilizate la întreținerea culturii, potrivit Mediafax.

Din cercetări a reieșit că, în perioada mai – iulie 2023, două persoane ar fi cultivat cannabis într-un solar din gospodăria proprie.

Procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a uneia dintre persoanele bănuite. Ulterior, vineri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș a dispus măsura arestării preventive față de persoana bănuită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Doi bărbaţi din Argeş au crescut cannabis într-un solar, în propria locuinţă. Poliţiştii au găsit 25 de culturi